Η επιστροφή του Σεμέδο και η σχέση με το Κόπα Άφρικα

Ο Ρούμπεν Σεμέδο επέστρεψε στον Ρέντη και ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται σε κάποιο ματς του Ολυμπιακού να τον χρησιμοποιήσει. Ποια η σχέση με το Κόπα Άφρικα και τον Σισέ.

Η επιστροφή του Σεμέδο και η σχέση με το Κόπα Άφρικα

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει επιστρέψει στον Ρέντη μετά από 2,5 μήνες απουσίας. Εκείνη η ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς και οι δικαστικές του περιπέτειες μετά την καταγγελία της 17χρονης για ομαδικό βιασμό τον άφησαν εκτός προπονητηρίου. Όλο αυτό το διάστημα ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός δουλεύει πολύ κάνοντας ατομικές προπονήσεις έχοντας φέρει στην Ελλάδα και γυμναστή από την πατρίδα του.

Η επιστροφή του στον Ρέντη δεν έγινε απλά για να γίνει. Ο Σεμέδο γύρισε για να παίξει και αυτό το είχε πει και ο Πέδρο Μαρτίνς πριν αρκετό καιρό. Ο 51χρονος προπονητής μπορεί να πικράθηκε από τα καμώματα του ποδοσφαιριστή του και τα μπλεξίματα που είχε, αλλά δεν έχει σταματήσει να τον πιστεύει και να θεωρεί πως ο καλός Σεμέδο θα δώσει λύσεις.

Μετά απ' όλες αυτές τις περιπέτειες που πέρασε έχει μία ακόμα ευκαιρία να βγει από την αφάνεια στην οποία μόνος του πέρασε. Το ταλέντο του και τις ικανότητες του όλοι τις γνωρίζουμε, αλλά το ζήτημα είναι να βγουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει επιστρέψει στον Ρέντη με αρκετή όρεξη για δουλειά. Πράγματι το σώμα του είναι σε πολύ καλή κατάσταση που δείχνει πως δούλεψε σοβαρά όλο το προηγούμενο διάστημα. Την ίδια ώρα στην Πορτογαλία υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα, αλλά ορισμένα είναι και αντικρουόμενα.

Η Πόρτο και η Μπενφίκα μπορεί να θέλουν τον παίκτη, αλλά ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να τον δώσει με λίγα χρήματα. Ξέρουν οι Πειραιώτες τι ποδοσφαιριστή έχουν και ξέρουν ποια είναι η αξία του. Επίσης τον Ιανουάριο ο Σισέ θα φύγει για το Κόπα Άφρικα. Ο Μαρτίνς θα χρειαστεί έναν ποιοτικό παίκτη να παίξει στο κέντρο της άμυνας. Ο Σεμέδο μπορεί να το κάνει, αλλά το θέμα είναι όλα αυτά να αποδειχτούν και στην πράξη. Να φανεί στον Ρέντη και στον αγωνιστικό χώρο η αλλαγή του Πορτογάλου.