ΑΕΚ: «Φεύγουν» με γοργούς ρυθμούς τα εισιτήρια με Ολυμπιακό!

Πάνω από 5.000 εισιτήρια του μεγάλου αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Super League, ΑΕΚ - Ολυμπιακός (21/11) έχουν διατεθεί ήδη και σε τρεις θύρες στο κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ έχουν εξαντληθεί, αφού στις τάξεις των φίλων της «Ένωσης» επικρατεί ενθουσιασμός 

ΑΕΚ: «Φεύγουν» με γοργούς ρυθμούς τα εισιτήρια με Ολυμπιακό!

Ξεσηκωμός επικρατεί στο φίλαθλο κοινό της ΑΕΚ αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για το μεγάλο ματς, με τον Ολυμπιακό, για τη 10η αγωνιστική της Super League, παρότι η ομάδα τους στο πλέον πρόσφατο ματς της υπέστη βαθμολογική απώλεια με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (2-2).

Από την Τετάρτη (10/11) τέθηκαν σε κυκλοφορία, ηλεκτρονικά, τα «μαγικά χαρτάκια» κόντρα στον πρωταθλητή (και πρωτοπόρο της βαθμολογίας) παρουσιάζοντας μεγάλη ζήτηση.

Μέσα σε λίγες ώρες «έφυγαν» όσα εισιτήρια πωλήθηκαν στην προπώληση με τον Άρη, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι τα πρώτα 1.000 εισιτήρια εξαφανίστηκαν με το που ανέβηκε η ανακοίνωση της προπώλησης!

Η επιθυμία των οπαδών της «Ένωσης» να είναι παρόντες στο εν λόγω παιχνίδι είναι τόσο μεγάλη που τελευταίες πληροφορίες θέλουν να έχει υπάρξει ήδη sold out στις θύρες 3,7 και 11, ενώ έχουν μείνει ελάχιστα και στη θύρα 9.

Μάλιστα, βαίνουν προς εξάντληση και τα εισιτήρια στη θύρα 1,3 στο κάτω διάζωμα και δεν αποκλείεται να υπάρξει πολύ γρήγορα sold out εκεί!

Υπενθυμίζεται ότι δεδομένου ότι «ταβάνι» διάθεσης εισιτηρίων σε Ελληνικό γήπεδο, αυτήν την περίοδο, είναι οι 40.000 για τις ανάγκες των φίλων της «Ένωσης» (που έχει και 16.000 διαρκείας), θα είναι ανοιχτές πέντε θύρες στο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ.