Ολυμπιακός: Την… γλίτωσε ο Μαντί Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον ώμο που τον αποκόμισε από το ματς του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό και γλίτωσε την ταλαιπωρία.

Ολυμπιακός: Την… γλίτωσε ο Μαντί Καμαρά

Πρόβλημα στον ώμο αποκόμισε ο Μαντί Καμαρά από τον αγώνα με τον Ιωνικό. Συγκεκριμένα ο Αφρικανός χαφ είχε χτυπήσει στο παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και χτύπησε ξανά στο ίδιο σημείο στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ο Μαντί μετά το ματς της Κυριακής πονούσε αρκετά στον ώμο του.

Έτσι ενημέρωσε την εθνική ομάδα της πατρίδας του, ενώ και ο Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί τους ότι ο παίκτης δεν μπορεί να ταξιδέψει για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ με Γουινέα Μπισάου και Μαρόκο.

Αρχικά οι άνθρωποι της εθνικής Γουινέας έφεραν αντιρρήσεις και ζητούσαν ο ποδοσφαιριστής να ταξιδέψει στην πατρίδα του για να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής. Ο Ολυμπιακός βρισκόταν σε συζητήσεις μαζί τους προκειμένου ο Μαντί να αποφύγει το άσκοπο ταξίδι, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε να βοηθήσει τη Γουινέα.

Τελικά βρέθηκε η λύση και ο Μαντί Καμαρά απέφυγε το ταξίδι για τη Γουινέα. Και αυτός έμεινε στον Ρέντη και έχει ήδη ξεκινήσει την αποθεραπεία του προκειμένου να προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΚ. Το ιατρικό επιτελείο των "ερυθρόλευκων" θα έχει υπό παρακολούθηση τον Μαντί και θα αξιολογεί μέρα με τη μέρα την κατάσταση του.