Απόλλων Σμύρνης: Δημόσια συγχαρητήρια στον Τζαβέλλα που ρώταγε για τον τραυματισμένο Κότσαρη!

Το ιατρικό επιτελείο του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και η ΠΑΕ, συνεχάρησαν, δημοσίως, τον Γιώργο Τζαβέλλα για το ενδιαφέρον που έδειξε για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Κότσαρη που τραυματίστηκε σε σύγκρουση του με το δοκάρι στο Σαββατιάτικο ματς με την ΑΕΚ...

Απόλλων Σμύρνης: Δημόσια συγχαρητήρια στον Τζαβέλλα που ρώταγε για τον τραυματισμένο Κότσαρη!

Σε αναγνώριση του συναδελφικού πνεύματος που διακατέχει τον Γιώργο Τζαβέλλα προχώρησε το ιατρικό επιτελείο του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και η ίδια η ΠΑΕ μ' αφορμή την στάση του διεθνούς κεντρικού αμυντικού, στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση, με την ΑΕΚ, απέναντι στον Κωσταντίνο Κότσαρη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Κότσαρης απέκρουσε φάουλ του Τζαβέλλα και κατά την προσπάθεια του προσέκρουσε στο δοκάρι μ' αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Παρότι η αναμέτρηση ήταν στο 2-2, σκορ που ελάχιστα ευνοούσε την ΑΕΚ, ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων» έδειξε να νοιάζεται περισσότερο για την υγεία του αντιπάλου του.

Την ώρα που λάμβανε τις πρώτες βοήθειες, ο Τζαβέλλας ήταν πάνω από τον τραυματισμένο αντίπαλο και τον ρωτούσε πως είναι, ενώ ζητούσε από τον κίπερ του Απόλλωνα να παραμείνει κάτω έως να νιώσει καλά, μία κίνηση άξια χειροκροτήματος.

Το ιατρικό τιμ της Ελαφράς Ταξιαρχίας ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της τον παίκτη της Ένωσης για τη συμπεριφορά του.

«Ως Med staff και ως ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κατ’ επέκταση, συγχαίρουμε δημοσίως τον ποδοσφαιριστή Τζαβέλλα, που παρά την ένταση της στιγμής, συμπεριφέρθηκε απολύτως συναδελφικά στον Κότσαρη την ώρα του τραυματισμού του στο κεφάλι (στην πρόσκρουση στο δοκάρι). Τον ρωτούσε διαρκώς αν είναι καλά και του έλεγε να μείνει κάτω μέχρι να νοιώσει εντελώς έτοιμος για να συνεχίσει» ανέφερε συγκεκριμένα, ενώ ανάρτηση για το γεγονός έκανε και ο ΠΣΑΠ.