Ολυμπιακός: Αγκιμπού η έκπληξη και ο Ονιεκούρου

Ο Αγκιμπού αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη στον φετινό Ολυμπιακό, ενώ ο Ονιεκούρου δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα.

Ολυμπιακός: Αγκιμπού η έκπληξη και ο Ονιεκούρου

Λίγο πολύ οι περιπτώσεις που έχουν μείνει σε ρηχά νερά είναι γνωστές. Ο Αγκιμπού αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη στον φετινό Ολυμπιακό και πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη που αποκτήθηκε με λίγα χρήματα (120.000 ευρώ τα τροφεία στη Λιλ). Τον Γκάρι Ροντρίγκες τον πήρε ο Ολυμπιακός ως ελεύθερο τον Σεπτέμβριο και από τη στιγμή που έχει μπει στην ομάδα δικαιώνει όσους τον απέκτησαν. Το ίδιο και ο Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Αντίθετα ο Χένρι Ονιεκούρου με ένα γκολ και μία ασίστ δεν έχει δώσει στην ομάδα του Πειραιά τα αναμενόμενα. Πρόκειται μάλιστα για έναν παίκτη για τον οποίο ξοδεύτηκαν 4,5 εκατ. ευρώ. Ο Νιγηριανός εξτρέμ δεν μπορεί να κατηγορηθεί για αδιαφορία, αλλά από την άλλη είναι φανερό ότι θέλει τον χρόνο του για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της καριέρας του.

Ο Μαρτίνς και το κλαμπ τον στηρίζουν, διότι είναι περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου. Έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο με την Άιντραχτ, κάτι έδειξε και με τον Ιωνικό που μπήκε αλλαγή, αλλά οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Του λείπει η διάρκεια του Ονιεκούρου και ίσως να θέλει διαφορετικό στυλ παιχνιδιού για να μπορέσει να αποδώσει. Από τον Ρέντη εκείνο που προκύπτει είναι πως δουλεύει καλά, αλλά θέλει μεγαλύτερη αφοσίωση στον σύλλογο.