ΠΑΕ ΑΕΚ για Τσιφτσή: «Καμία επαφή»

Το όνομα του τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Αντώνη Τσιφτσή κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για την ΑΕΚ, με την ΠΑΕ να διαψεύδει πως έχει κάνει επαφή με τον παίκτη ή την ομάδα του.

ΠΑΕ ΑΕΚ για Τσιφτσή: «Καμία επαφή»

Θέση για το θέμα του Αντώνη Τσιφτσή πήρε ΑΕΚ. Από την ΑΕΚ διαψεύδονται οι πληροφορίες ότι ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα της ομάδας της Τρίπολης και πως ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτησή του τον Ιανουάριο.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα, «ούτε κλεισμένος είναι ο Τσιφτσής, ούτε έχει υπάρξει κάποια επαφή με τον Αστέρα Τρίπολης για εκείνον ή άλλον ποδοσφαιριστή της ομάδας».

Να σημειώσουμε πως ο Τσιφτσής τον περασμένο Απρίλιο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Αστέρα μέχρι και το 2025.

Την ίδια ώρα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ξεκαθαρίζεται ότι δεν ισχύουν ούτε τα σενάρια που κυκλοφόρησαν στη Γαλλία και την ήθελε να καραδοκεί για τον Ζερεμί Ζελέν.

Θυμίζουμε πως υπήρξε δημοσίευμα στη Γαλλία, που θέλει τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να ενδιαφέρονται για τον Ζερεμί Ζελέν της Ρεν.

Ζερεμί Ζελέν: Στη Γαλλία γράφουν για ενδιαφέρον Ολυμπιακού, ΑΕΚ

«Ο Ζερεμί Ζελέν της Ρεν, λέγεται ότι ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, θα είναι ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και από το Γενάρη θα είναι σε θέση να συζητήσει με το σύλλογο της επιλογής του», αναφέρει το δημοσίευμα της MSV Foot.

Πρόκειται για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό της Ρεν, ο οποίος έχει 84 συμμετοχές με τη φανέλα της (κατακτώντας και το Κύπελλο το 2019), ενώ πέρυσι είχε δοθεί δανεικός στη βελγική Αντβέρπ.