Αστέρας Τρίπολης: «Έδεσε» τον Αντώνη Τσιφτσή

Ο Αντώνης Τσιφτσής υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Ο 21χρονος τερματοφύλακας επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Αρκάδες μέχρι και το 2025

Αστέρας Τρίπολης: «Έδεσε» τον Αντώνη Τσιφτσή

Ο Αντώνης Τσιφτσής επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης μέχρι και το καλοκαίρι του 2025. Ο 21χρονος τερματοφύλακας της ομάδας της Τρίπολης κάνει πολύ καλή σεζόν φέτος, αφού έχει αρκετές συμμετοχές.

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Αντώνη Τσιφτσή. Το νέο συμβόλαιο του Έλληνα τερματοφύλακα με την ομάδα μας έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2025» αναφέρει στην ενημέρωσή της η διοίκηση της ομάδας της Τρίπολης.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας Αντώνης Τσιφτσής από την πλευρά του δήλωσε για την επέκταση της συνεργασίας του με τους Αρκάδες.

«Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ για την επέκταση του συμβολαίου μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα και με προοπτική για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήταν πολύ εύκολη η απόφαση για εμένα, διότι στον ΑΣΤΕΡΑ νιώθω την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου από όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για το καλό του ΑΣΤΕΡΑ».

Ο Τσιφτσής, παιδί των ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης έχει φέτος ήδη 14 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας. Το συμβόλαιό του έληγε του χρόνου το καλοκαίρι αλλά ο Αστέρας προχώρησε από τώρα σε επέκταση της συνεργασίας μέχρι και το 2025.