Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση για τον Λαλά

Ο Κένι Λαλά με τον Γκάρι Ροντρίγκες μπροστά του γίνεται άλλος παίκτης. Προφανώς και αλλαγή του Γάλλου μπακ του Ολυμπιακού δεν είναι τυχαία.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση για τον Λαλά

Ο Κένι Λαλά είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει ακούσει πολλά και τις περισσότερες φορές όχι άδικα. Ο Γάλλος όταν αποκτήθηκε πέρσι τον Ιανουάριο υπήρχε η αίσθηση ότι θα μπει στο γήπεδο και θα αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού. Θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους μπακ του Σαμπιονά, όμως, στο χορτάρι δεν μπόρεσε να το επιβεβαιώσει.

Το καλοκαίρι ήταν έντονη η φημολογία πως θα αποχωρούσε από τον Ολυμπιακό γι' άλλες πολιτείες διότι δεν είχε καταφέρει να κάνει τη διαφορά στο δεξί άκρο της άμυνας. Τα ίδια και φέτος στο ξεκίνημα της σεζόν. Από τον Ρέντη, όμως, εκείνοι που τον ζουν καθημερινά επέμεναν ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που κάποια στιγμή θα δείξει την αξία του.

Είχε κάποια καλά διαστήματα και μετά χανόταν και δεν έβρισκε διάρκεια. Ο Κένι Λαλά στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ και στο ματς με τον Ιωνικό όσο έπαιξε με τον Γκάρι Ροντρίγκες ήταν εξαιρετικός. Είχε πολλά ανεβάσματα και βοήθησε πολύ στην επίθεση. Με τον Ιωνικό λίγο έλειψε μάλιστα και να σκοράρει.

Και στις δύο περιπτώσεις με τον 31χρονος εξτρέμ μπροστά του έδειξε πιο απελευθερωμένος. Τυχαίο δεν μπορεί να είναι και προφανώς η συνεργασία του με τον Γκάρι είναι πολύ καλή. Τα χαρακτηριστικά του Ροντρίγκες ταιριάζουν καλύτερα στον Λαλά, ο οποίος μπορεί να κάνει το παιχνίδι του. Ο Γκάρι είναι ένας πολύ επικίνδυνος εξτρέμ, πολύ καλός στον χώρο και στο ένας με έναν. Η επιθετικότητα που βγάζει είναι λογικό να κρατάει πιο πίσω τους αντιπάλους και ο Λαλά να έχει μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων.

Υπάρχουν ματς μέχρι τον Ιανουάριο και αν συνεχιστεί αυτή η καλή συνεργασία και η δεξιά πλευρά παραμείνει επικίνδυνη θα… σβήσει η κουβέντα για δεξί μπακ.