Πέτρου: « Μετά από όλα αυτά πώς να πάει ένα ένας γονιός το παιδί του στο γήπεδο»

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Βόλος, Άκης Πέτρου. 

Πέτρου: « Μετά από όλα αυτά πώς να πάει ένα ένας γονιός το παιδί του στο γήπεδο»

Αλητείες χαρακτήρισε όσα συνέβησαν την Κυριακή (7/11) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στο παιχνίδι του Βόλου με τον Άρη, ο τεχνικός διευθυντής των «κυανέρυθρων», Άκης Πέτρου.


«Στο 12ο λεπτό είχαμε την εισβολή των φιλάθλων του Άρη και βλέπαμε να κινούνται μέσα στα επίσημα δίπλα από μικρά παιδιά. Εκείνη τη στιγμή όταν ακούς αυτό τον πανικό γυρνάς και το βλέπεις. Έπεσαν τα δακρυγόνα απ΄έξω και πέρασαν μέσα και δεν μπορούσαμε να πάρουμε ανάσα. Μετά από δέκα λεπτά ο διαιτητής πήρε την απόφαση να περάσουμε μέσα στα αποδυτήρια. Δεν ήμουν μπροστά στο συμβάν με το ξύλο των παικτών των δυο ομάδων».

Για την ένταση μεταξύ των παικτών ανέφερε: «Απ΄ότι μου μετέφεραν ο Μπαριέντος βλέποντας ότι η οικογένειά του είναι στην κερκίδα πήγε τρομαγμένος στον Μπερτόγλιο και του ζήτησε να πάει να μιλήσει στον κόσμο του Άρη, αυτός αντέδρασε κι ακολούθησε αυτό που είδατε όλοι μετά. Βιαιοπραγία γράφτηκε και για τις τρεις αποβολές των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων. Κακώς έγιναν όλα αυτά. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι μέχρι εκείνη τη στιγμή και κακώς έγιναν αυτά γιατί το ποδόσφαιρο είναι υγεία και θέαμα. Εγώ δεν δικαιολογώ κανέναν. Οι σφυγμοί είναι στα ύψη και βλέποντας τα παιδιά σου στην κερκίδα αντιδράς παραπάνω».

Τέλος, πρόσθεσε: «Ο αστυνομικός διευθυντής πήρε την απόφαση να συνεχιστεί ο αγώνας. Γι΄αυτό είδατε τις ανακοινώσεις που βγάλαμε, δεν τα βάζουμε με την ΠΑΕ Άρης, αλλά με την αστυνομία που δεν προνόησε για να μην συμβεί αυτό. Έβλεπε έξω από το γήπεδο φιλάθλους του Άρη και σαν αστυνομία τι έκανε; Άσχημο γεγονός να μιλάμε για επεισόδια κι όχι για τον αγώνα. Έγιναν αλητείες στο γήπεδο. Μετά από όλα αυτά πώς να πας στο γήπεδο και να πάρει ένας γονιός του το παιδί του για να παρακολουθήσει από κοντά ένα παιχνίδι».