Η ΠΑΕ Βόλος ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους της

Νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ Βόλος. Η διοίκηση ζητά συγνώμη από τους φίλους της ομάδας για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή (7/11) στο Πανθεσσαλικό.

Η ΠΑΕ Βόλος ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους της

Μία ακόμη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Βόλος τη Δευτέρα (8/11) για τα όσα έλαβαν χώρα στο Πανθεσσαλικό, την Κυριακή (7/11) στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Άρη.

«Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ μετά τα απαράδεκτα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα της Κυριακής με τον Αρη Θεσσαλονίκης και που προκάλεσαν οι οπαδοί του αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους φιλάθλους της και ιδιαίτερα από εκείνους που προσήλθαν με τα παιδιά τους και αντί για να απολαύσουν ένα όμορφο ποδοσφαιρικό αγώνα βίωσαν συνθήκες ζούγκλας.

ΠΑΕ Βόλος: «Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα»

Αν και ο υπεύθυνος αυτής της κατάστασης έχει ονοματεπώνυμο και δεν είναι άλλος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, Μιλτ. Αλεξάκη, εμείς ως ΠΑΕ ζητούμε συγγνώμη και δεσμευόμαστε ότι θα προχωρήσουμε στην λήψη όλων των ενδ3δειγμέμων μέτρων για να μην επαναληφθούν τέτοιες θλιβερές καταστάσεις, με διαπιστωμένη πλέον την αδυναμία του συγκεκριμένου αξιωματικού να ανταποκριθεί στις αρμοδιότητές του.

Βόλος - Άρης: Η στιγμή της έντασης (pics)

Βόλος – Άρης: Μπέος: «Δεν θέλουμε αλήτες στο γήπεδο, ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα»

Στο γήπεδό μας, όπως και σε όλα τα γήπεδα, θέλουμε οικογένειες με τα παιδιά τους και φιλάθλους με υγιή συνείδηση και πολιτισμένη συμπεριφορά. Με αυτό το σκοπό θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε και να προσπαθούμε», αναφέρει η ΠΑΕ Βόλος.

Βόλος - Άρης: Επεισόδια, δακρυγόνα και διακοπή