Βόλος - Άρης: Επεισόδια, δακρυγόνα και διακοπή

Ένταση έχουμε στο Πανθεσσαλικό με την αστυνομία να έχει κάνει χρήση χημικών, τα οποία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα και το ματς έχει διακοπεί.

Βόλος - Άρης: Επεισόδια, δακρυγόνα και διακοπή

Από νωρίς στο Πανθεσσαλικό το κλίμα μύριζε μπαρούτι. Οπαδοί του Άρη βρίσκονται στο γήπεδο του Βόλου για το παιχνίδι της ομάδας τους με το συγκρότημα της Μαγνησίας. Το ματς ξεκίνησε κανονικά, όμως, από το 10' ακούγονταν έξω από το γήπεδο κρότοι.

Εκτός γηπέδου δημιουργήθηκαν επεισόδια χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη και με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών. Στο 12' η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και εντός Σταδίου. Ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν και ο Καραντώνης διέκοψε το παιχνίδι.

Την ίδια ώρα στην κεντρική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ οπαδών με τον διαιτητή της αναμέτρησης να έχει προχωρήσει σε διακοπή και να ζητάει στους ποδοσφαιριστές να μείνουν στο κέντρο του γηπέδου.

Λίγα λεπτά μετά τη διακοπή υπήρξε ένταση και μεταξύ των ποδοσφαιριστών, αλλά ευτυχώς η πλειοψηφία των παικτών προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά κάτι που το κατάφερε σχετικά αμέσως. Ο διαιτητής Καραντώνης μιλάει συνεχώς με τους αστυνομικούς και τους αρχηγούς των δύο ομάδων.

ΠΑΕ Βόλος για το «ντου» των οπαδών του Άρη: «Αδύναμη η Αστυνομία να αποκαταστήσει την τάξη»

Στο 23ο λεπτό ο κ. Καραντώνης έδωσε εντολή στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να κατευθυνθούν προς τα αποδυτήρια. Το διαιτητικό τρίο αποχώρησε για τα αποδυτήρια, ενώ η αστυνομία ζητάει από τους οπαδούς του Άρη που βρίσκονται στην κεντρική κερκίδα να μεταφερθούν στο πέταλο μαζί με τους υπόλοιπους.

Νέα ανακοίνωση του Βόλου

Η ΠΑΕ Βόλος λίγα λεπτά μετά τη διακοπή εξέδωσε νέα ανακοίνωση:

«Δυστυχώς για τα όσα είχαμε προειδοποιήσει επιβεβαιωθήκαμε. Ομάδες οπαδών από τη Θεσσαλονίκη εκμεταλλευόμενη την ανοχή και την αδράνεια της Αστυνομίας έσπασε τις πόρτες του Σταδίου και εισέβαλαν σε αυτό. Ακολούθησαν σκηνές αίσχους!

Η αντίδραση ήρθε κατόπιν εορτής με τη ρίψη χημικών αδιακρίτως ακόμα κα σε παιδιά, ενώ οι Αρειανοί σπάνε, δέρνουν και απειλούν με την προκλητική αδράνεια της Αστυνομίας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας οφείλει να υποβάλλει αμέσως την παραίτήσή του».