Η ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα

Η ανάλυση των επίμαχων φάσεων της 9ης αγωνιστικής από τον Παναγιώτη Βαρούχα. Τι είπε για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα

Αναλυτικά η «έκθεση» του Βαρούχα για τα ματς του Σαββατοκύριακου στη Super League, στον ραδιοφωνικό σταθμό bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

ΟΦΗ-Ατρόμητος (Κουμπαράκης): «Στο 8’ σκοράρει ο Ντουρμισάι, αλλά δεν υπάρχει οφσάιντ. Στο 30’ ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι, αλλά φαίνεται καθαρά πως ο παίκτης του ΟΦΗ έχει βρει την μπάλα. Το γκολ του Λάμπρου σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ».

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός (Τζήλος): «Ο ΠΑΣ ζήτησε ένα πέναλτι στο 12’ που δεν υπήρχε. Στο 30’ ο παίκτης του Παναιτωλικού βρίσκει στο πρόσωπο τον Περέα. Με το VAR δόθηκε πέναλτι, αλλά δεν υπάρχει σκοπιμότητα».

Απόλλων-ΑΕΚ (Πινέιρο): «Έκανε μια από τις καλύτερες διαιτησίες από τον ερχομό των ξένων στην Ελλάδα. Σφύριζε και επιβεβαιωνόταν από το VAR, ενώ ήταν πάντα κοντά στις φάσεις. Στο 1’ υπάρχει χέρι παίκτη του Απόλλωνα εντός περιοχής, αλλά είναι το χέρι στήριξης. Στο γκολ που ακυρώθηκε, ο Στάνκοβιτς έχει πιάσει την μπάλα με τα δύο χέρια και σωστά δίνεται επιθετικό φάουλ στον Απόλλωνα. Στο 2-1 του Απόλλωνα δεν υπήρχε οφσάιντ στο ξεκίνημα. Στο 67’ υπάρχει ένα πέσιμο παίκτη της ΑΕΚ στην περιοχή, σωστά συνεχίστηκε το ματς».

Αστέρας-Λαμία (Γκορτσίλας): «Δεν υπήρχε κάποια αμφισβητούμενη φάση».

Βόλος-Άρης (Καραντώνης): «Δεν μπορείς να ορίζεις τον διαιτητή που ήταν τέταρτος στο ΑΕΚ-Άρης! Πρέπει να προστατεύεις και τον ίδιο τον διαιτητή! Το παιδί πήγε καλά στον αγώνα. Οι αποβολές ήταν σωστές και επιβεβαιώθηκαν μέσω VAR. Ο Βόλος ζήτησε ένα χέρι για πέναλτι που δεν υπήρχε».

Ολυμπιακός-Ιωνικός (Μανούχος): «Δεν υπήρχε κάποια δύσκολη φάση. Ο Μανούχος κάνει καλές διαιτησίες τελευταία».

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Ντελ Θέρο Γκράντε): «Ο Ισπανός έκανε πάρα πολύ καλή διαιτησία. Στο 13’ ο Βιτάλ χάνει την μπάλα πριν το γκολ του ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει φάουλ. Το χέρι που ζητά ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει, γιατί ο Βέλεθ το έχει κολλημένο. Στο 38’ ζητά παράβαση το κόψιμο του Χουάνκαρ είναι καθαρό. Ο Παναθηναϊκός ζητά ένα πέναλτι για χέρι του Τέιλορ, αλλά δεν υπάρχει παράβαση. Στο πέναλτι που δίνεται, ο Ισπανός είναι δίπλα. Δεν το βλέπει, για την αξία του θα έπρεπε να το δει. Υπάρχει επαφή και το VAR το επιβεβαιώνει. Στο 89’ ο Πασχαλάκης στην έξοδό του βρίσκει μπάλα και δεν υπάρχει παράβαση».