Λαλά για ΑΕΚ: «Σημαντικά παιχνίδια για τους οπαδούς, πρέπει να τα κερδίζεις και να τιμάς τη φανέλα»

Ο Κένι Λαλά μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Ιωνικό ρωτήθηκε για το ματς που ακολουθεί μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Λαλά για ΑΕΚ: «Σημαντικά παιχνίδια για τους οπαδούς, πρέπει να τα κερδίζεις και να τιμάς τη φανέλα»

Ο δεξιός ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού, Κένι Λαλά είπε:

Για το πόσο δύσκολη ήταν η νίκη: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί. Βάλαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει περισσότερα. Στο δεύτερο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε γιατί προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν κακό, αλλά στο δεύτερο δυσκολευτήκαμε γιατί έτσι όπως ήταν το σκορ έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Για τις αναγκαστικές αλλαγές: «Στο ποδόσφαιρο έρχονται οι τραυματισμοί. Μετά τις αναγκαστικές αλλαγές δυσκολευτήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν το ξέρω αν οφείλεται στο σκληρό παιχνίδι».

Για τη συνεργασία με τον Γκάρι: «Ο κάθε παίκτης έχει το δικό του προφίλ. Ο Μασούρας, ο Γκάρι Ροντρίγκες έχουν ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Με τον Γκάρι έχουμε βρεθεί καλά και μας έχει βοηθήσει πολύ, Είναι κρίμα που τραυματίστηκε, όμως, θα γυρίσει γρήγορα και θα βοηθήσει την ομάδα».

Για την ΑΕΚ: «Θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά όταν γυρίσουμε από τη διακοπή. Θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε και να ετοιμαστούμε για να νικήσουμε το ντέρμπι. Αυτά τα ματς έχει σημασία να τα κερδίζεις και όχι πως παίζεις. Είναι σημαντικά παιχνίδια για τους οπαδούς και πρέπει να τα κερδίζεις και να τιμάς τη φανέλα».