ΠΑΕ Βόλος για το «ντου» των οπαδών του Άρη: «Αδύναμη η Αστυνομία να αποκαταστήσει την τάξη»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος με την οποία έκανε λόγο για ανεξέλεγκτη κατάσταση εκτός Πανθεσσαλικού Σταδίου και αδυναμία της Αστυνομίας, μετά το «ντου» των οπαδών του Άρη

ΠΑΕ Βόλος για το «ντου» των οπαδών του Άρη: «Αδύναμη η Αστυνομία να αποκαταστήσει την τάξη»

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατήγγειλε αδυναμία της Αστυνομίας να ελέγξει την κατάσταση έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος αναφέρει:

«Ως ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ καταγγέλλουμε την έκρυθμη και ανεξέλεγκτη κατάσταση που εδώ και ώρα έχει δημιουργηθεί έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο με την Αστυνομία αδύναμη να παρέμβει και να αποκαταστήσει την τάξη.

Είναι αδιανόητο οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη εφαρμογής των Νόμων να τηρούν τέτοια στάση και να επιτρέπουν να δημιουργούνται τέτοια φαινόμενα για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρουμε. Τονίζουμε ότι από το πρωί σήμερα τα εκδοτήρια του Σταδίου δεν λειτουργούν και από αυτά έχουν εκδοθεί 276 εισιτήρια.

Καλούμε, συνεπώς, τους αρμοδίους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, που τους βαρύνουν αποκλειστικά, και να διασφαλίσουν τη απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, χωρίς ακρότητες και άλλες ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ήδη έχει εκπληρώσει στο σύνολό τους, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, τις δικές της υποχρεώσεις και νίπτει τας χείρας της για όσα διαδραματίζονται τώρα εκτός γηπέδου».