Δείτε το πρησμένο πόδι του Ρέαμπτσιουκ (pic)

Δύο ημέρες μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και το πόδι του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι πρησμένο από το μαρκάρισμα του Μπαρκόκ.

Δείτε το πρησμένο πόδι του Ρέαμπτσιουκ (pic)

Δεν μπορεί να το πιστέψει ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ότι ο Μπαρκόκ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης λίγο έλειψε να του προκαλέσει χοντρή ζημιά και δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Ο Μπαρκόκ πάτησε τον Μολδαβό σε μία διεκδίκηση της μπάλας, αλλά δεν αποβλήθηκε, αφού και το VAR εκείνη τη στιγμή ήταν εκτός λειτουργίας. Το θέμα είναι ότι το πόδι του Ρέαμπτσιουκ είναι πρησμένο ακόμα και δύο ημέρες μετά το παιχνίδι με την Άιντραχτ.

Φυσικά και στην κατάσταση που βρίσκεται το πόδι του Ρέαμπτσιουκ είναι απίθανο να παίξει την Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, ενώ το θέμα είναι να θα φύγει και για την εθνική ομάδα της Μολδαβίας.

Ο κομμωτής του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ανάρτησε στα social media φωτογραφίες από τον πρησμένο αστράγαλο του ποδοσφαιριστή. Από τις εικόνες φαίνεται πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού.

Δείτε τη φωτογραφία με τον πρησμένο αστράγαλο του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ…