Παναθηναϊκός: «Λογικό να ενδιαφέρονται ευρωπαϊκές ομάδες για τον Αλεξανδρόπουλο»

Ο ατζέντης του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, Πασχάλης Τουντούρης μίλησε για τις επαφές του με ευρωπαϊκές ομάδες. που έχουν ζητήσει πληροφορίες σχετικά με τον νεαρό χαφ του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός: «Λογικό να ενδιαφέρονται ευρωπαϊκές ομάδες για τον Αλεξανδρόπουλο»

Οι μετοχές του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν με τις εμφανίσεις του τις τελευταίες εβδομάδες και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν ρίξει τα φώτα τους στην περίπτωσή του.

Ο ατζέντης του νεαρού χαφ επιβεβαίωσε στον ιταλικό Τύπο τις «ματιές» αρκετών άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων, χωρίς πάντως να επιβεβαιώσει ευθέως τα σενάρια για τη Μίλαν.

Ο Αλεξανδρόπουλος φέτος έχει καταφέρει να θεωρείται βασικό κομμάτι των πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο χώρο του κέντρου για το «τριφύλλι», έχοντας καταφέρει να μάθει τον Ρούμπεν Πέρεθ και τους δυο τους να προσπαθούν να βελτιώσουν τη συνεργασία τους.

Οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει ενδιαφέρον και ο ατζέντης του, Πασχάλης Τουντούρης, μιλώντας στο Calciomercato, είπε:

«Είναι μεγάλο ταλέντο με πολλές προοπτικές και είναι λογικό να βρίσκεται στο ραντάρ ευρωπαϊκών συλλόγων. Δεν θα ήθελα να αναφέρω ονόματα γιατί ο ποδοσφαιριστής είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό και είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το μέλλον του».