ΑΕΚ για Άρη: «Ήθελε να τιμωρηθούμε ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό»

Η ΑΕΚ απολογήθηκε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Άρη

ΑΕΚ για Άρη: «Ήθελε να τιμωρηθούμε ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό»

Για σκηνοθετημένες ενέργειες από πλευράς Άρη έκανε λόγο η ΑΕΚ στην απολογία της ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League. Οι «κιτρινόμαυροι» τόνισαν χαρακτηριστικά πως στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν να τιμωρηθεί η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Super League: Κλήθηκε σε απολογία ο Μελισσανίδης

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς είπε: «Θεωρούσαμε και δυστυχώς δικαιωθήκαμε ότι ο Άρης ήρθε για να τιμωρηθούμε εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι σχέσεις τους άλλωστε είναι άριστες. Ο πάγκος του Άρη ήταν περισσότερο όρθιος παρά καθιστός. Το γήπεδο έβραζε επειδή έβλεπε ότι η προκλητική στάση του Άρη έμενε ατιμώρητη. Περίμενα στη φυσούνα στο ημίχρονο για να προλάβω τις προκλήσεις και να μην τσιμπήσουμε και τιμωρηθούμε ενόψει Ολυμπιακού. Γι' αυτό κατέβηκε και ο Μελισσανίδης. Ο βοηθός προπονητής του Άρη κατευθυνόμενος στην φυσούνα έβριζε προς την εξέδρα. Δεν έχει καταγραφεί πουθενά αυτό, μια σπίθα αρκούσε για να εκραγεί η κατάσταση. Λειτουργήσαμε πυροσβεστικά, ο Νιαρχάκος ήταν η πέτρα του σκανδάλου. Στο ημίχρονο έβγαλαν εμπρηστική ανακοίνωση με 20.000 κόσμο στο γήπεδο που μπορούσε να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της».

«Βράζουν» στον Άρη για την έκθεση του παρατηρητή στο ΟΑΚΑ ως απαλλακτική για ΑΕΚ και Μελισσανίδη

Από την πλευρά της η δικηγόρος Ελευθερία Ρίζου σημείωσε ότι: «Το παράπονο μου είναι ότι δεν είναι εδώ ο Άρης. Αυτή η σκηνοθεσία ήταν για να τιμωρηθούμε και να παίξουμε χωρίς κόσμο με τον Ολυμπιακό. Ο Μελισσανίδης στο ημίχρονο ήθελε να προλάβει τους παίκτες για να μην απαντήσουν στις προκλήσεις».