«Βράζουν» στον Άρη για την έκθεση του παρατηρητή στο ΟΑΚΑ ως απαλλακτική για ΑΕΚ και Μελισσανίδη

Έντονη η δυσαρέσκεια στις τάξεις της διοίκησης του Άρη, μετά την ενημέρωση που είχαν για τη έκθεση του παρατηρητή του Κυριακάτικου (31/10) αγώνα με την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική της Super League αφού θεωρούν ότι απαλλάσσει την «Ένωση» και Δημήτρη Μελισσανίδη!

«Βράζουν» στον Άρη για την έκθεση του παρατηρητή στο ΟΑΚΑ ως απαλλακτική για ΑΕΚ και Μελισσανίδη

Το περιεχόμενο της έκθεσης του παρατηρητή του Κυριακάτικου αγώνα (31/10) με την ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική της Super League, πληροφορήθηκαν στη διοίκηση του Άρη και δεν κρύβουν ότι είναι έντονα δυσαρεστημένοι, καθώς θεωρούν ότι ευνοεί τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την «Ένωση».

Θεωρούν ότι δεν γράφονται επακριβώς όσα κατήγγειλε η ΠΑΕ ότι έλαβαν χώρα στη φυσούνα του ΟΑΚΑ, για προπηλακισμό του γενικού διευθυντή της ομάδας, Δημήτρη Νιαρχάκου, από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο παρατηρητής κάνει λόγο μόνο για ένταση και διαπληκτισμούς μεταξύ παραγόντων των δυο ομάδων στη φυσούνα του γηπέδου και την παρουσία του Γιάννη Παπαδόπουλου χωρίς να έχει δικαίωμα εισόδου.

Κάτι που δείχνει, κατά τους Θεσσαλονικείς, σαφή διάθεση, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, να πέσει η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης «στα μαλακά», αφού, με τέτοια έκθεση, το πιθανότερο είναι, σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα, η «Ένωση» να τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο και ο μεγαλομέτοχός της με ποινή απαγόρευσης εισόδου.

Ο Άρης έχει ζητήσει και την έκθεση του επικεφαλής της αστυνομίας για όσα συνέβησαν, ενώ περιμένει να δει αν θα επιληφθεί και ο αθλητικός εισαγγελέας επί του θέματος.