Ολυμπιακός: Εκτός από το Αγρίνιο, άνθρωπος της Ρόμα ήταν και στα Γιάννενα

Άνθρωπος της Ρόμα παρακολούθησε από κοντά το Παναιτωλικός - Ολυμπιακός και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν πριν από δύο εβδομάδες και στο διπλό των Πειραιωτών στα Γιάννενα.

Ολυμπιακός: Εκτός από το Αγρίνιο, άνθρωπος της Ρόμα ήταν και στα Γιάννενα

Δεν προκάλεσε έκπληξη η παρουσία ανθρώπου της Ρόμα στο Αγρίνιο για να δει (προφανώς) παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς με τον Παναιτωλικό. Ονόματα και διευθύνσεις δεν έγιναν γνωστά σε ό,τι έχει να κάνει με τις σημειώσεις που κράτησε ο Βεράτι για λογαριασμό των «τζιαλορόσι».

To μυαλό πηγαίνει στους δύο Καμαρά ή στον Παπέ Σισέ, μολονότι μπήκε στις καθυστερήσεις. Εντούτοις, ο Σενεγαλέζος στόπερ κάνει μία εντυπωσιακή σεζόν από το ξεκίνημα (με κάποιες μικρές εξαιρέσεις) και είναι απολύτως φυσιολογικό να έρχονται ομάδες από το εξωτερικό για να τον τσεκάρουν από κοντά.

Γράφτηκε μέχρι και το ότι μπορεί να ήρθαν στην Ελλάδα για να δουν τον Γιώργο Μασούρα, καθώς έχουν καλό (ελληνικό) ιστορικό με Μανωλά, Τοροσίδη και Χολέμπας ενδεχομένως να έχει ανοίξει την όρεξη στους Ρωμαίους.

Στην πραγματικότητα κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά για ποιο λίγο ήρθε ο εκπρόσωπος της Ρόμα στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει από κοντά ένα ματς του Ολυμπιακού. Η είδηση είναι ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε στη χώρα μας.

Επιβεβαιωμένα είχε εμφανιστεί άνθρωπος του ιταλικού συλλόγου και στο προ δύο εβδομάδων παιχνίδι του Ολυμπιακού στα Γιάννενα.

Κάποιος «ερυθρόλευκος» λοιπόν έχει μπει στο μάτι της Ρόμα. Τις επόμενες μέρες ίσως να αποκαλυφθεί ο λόγος της επίσκεψής της στην Ελλάδα. Άλλωστε, όλο και κάτι αναμένεται να πληροφορηθούν οι ρεπόρτερ των «τζιαλορόσι».