Γιαννίκης: «Ο Ρότα είχε κίτρινη κάρτα, έκανε ίσως ένα δεύτερο τάκλιν, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε»

Ο Άρης διαμαρτύρεται έντονα γιατί δεν αποβλήθηκε ο Ρότα στο πρώτο ημίχρονο, ο οποίος έγινε αλλαγή λίγα λεπτά μετά από τον προπονητή του. Ο Αργύρης Γιαννίκης παραδέχθηκε πως δεν ήθελε να ρισκάρει με τον παίκτη του, ο οποίος είχε ήδη κίτρινη κάρτα.

Γιαννίκης: «Ο Ρότα είχε κίτρινη κάρτα, έκανε ίσως ένα δεύτερο τάκλιν, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης:

Μάντζιος: «Έγιναν πράγματα που δικαιώνουν την ομάδα που ζητούσε ξένους διαιτητές»

Για την εικόνα του αγώνα: «Το παιχνίδι έγινε περίπλοκο μετά την αποβολή. Χαίρομαι για τους παίκτες όχι μόνο για τη νίκη, αλλά και γιατί έχουν το μέταλλο του νικητή. Μπράβο και στον κόσμο. Συνεχίζουμε. Ο Άρης είχε κατοχή. Μετά την κόκκινη κάρτα είχαμε δυσκολίες και δεχτήκαμε πίεση».

Εισβολή Μελισσανίδη με μπράβους στα αποδυτήρια καταγγέλλει ο Άρης - «Επίθεση» σε Διαμαντόπουλο (vid)

Για το αν η αλλαγή του Ρότα ήταν κίνηση τακτικής ή λόγω της κάρτας: «Είχε νωρίς την κίτρινη κάρτα. Έκανε ίσως ένα δεύτερο τάκλιν φάουλ και ήταν λίγο επικίνδυνα μετά από ένα διάστημα που ο Άρης είχε πολλές επιθέσεις από την πλευρά αυτή, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε».

«Δια πυρός και σιδήρου» το «τρία στα τρία» της «Ένωσης» με Γιαννίκη!

Για τον κόσμο: «Βοήθησε πάρα πολύ. Σημαντικό Ευχαριστώ τον κόσμο».

Αν είναι πλάνο το να δίνει η ΑΕΚ τη μπάλα στον αντίπαλο: «Μες το παιχνίδι έγινε. Δεν είναι τακτική. Σίγουρα υπάρχουν φάσεις που έχεις και τη μπάλα και άλλες που δεν την έχεις. Σίγουρα με 2-0 στο σκορ πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός».