Εισβολή Μελισσανίδη με μπράβους στα αποδυτήρια καταγγέλλει ο Άρης - «Επίθεση» σε Διαμαντόπουλο (vid)

Εισβολή του Δημήτρη Μελισσανίδη με μπράβους στα αποδυτήρια καταγγέλλει ο Άρης, ο οποίος «βράζει» για την κόκκινη που δεν δόθηκε στον Ρότα και το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της ΑΕΚ.

Εισβολή Μελισσανίδη με μπράβους στα αποδυτήρια καταγγέλλει ο Άρης - «Επίθεση» σε Διαμαντόπουλο (vid)

Οι του Άρη αναφέρουν πως ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης, αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο του αγώνα στο ΟΑΚΑ, κατέβηκε στα αποδυτήρια του σταδίου και μαζί με τη συνοδεία 8 συνοδών του, προπηλάκισαν τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρη Νιαρχάκο.

Οπως καταγγέλλουν, ο Μελισσανίδης φέρεται να έπιασε από τη γραβάτα τον παράγοντα του Αρη και μαζί με τους (8 τον αριθμό) συνοδούς του έβρισαν και απείλησαν τον ίδιο και τα μέλη της αποστολής.

Η καταγγελία του Αρη έγινε επίσημα και όπως υποστηρίζουν οι Θεσσαλονικείς, θα προχωρήσουν άμεσα σε υποβολή μηνύσεων.

Από την ΑΕΚ ισχυρίζονται ότι δεν έγινε απολύτως τίποτα, παρά μόνο ότι ο Δημήτρης Νιαρχάκος έβρισε τους ποδοσφαιριστές της Ενωσης.

ΕΞΑΛΛΟΙ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ

Με σκληρή γλώσσα αναφέρθηκε ο Άρης στον διαιτητή της αναμέτρησης, Διαμαντόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε χειρουργό, διαμαρτυρόμενος για δεύτερη κίτρινη κάρτα σε βάρος του Ρότα (τον οποίο αντικατέστησε αμέσως ο Γιαννίκης) και το πέναλτι που κέρδισε ο Μάνταλος.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει ο Άρης:

«Ξεφτιλισμένοι δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο. Κλατενμπεργκ, κατάλαβε τώρα όλη η Ελλάδα γιατί έβαλες αυτόν τον χειρουργό. Χάρισε Κόκκινη στο Ρότα και έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι. Ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε στο δεύτερο ημίχρονο!! Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Εκεί στην Cosmote Tv όλα καλά ; Τη δεύτερη κίτρινη του Ρότα θα μας τη δείξετε; Ε;».