Μονεμβασιώτης: «Ας πάει σπίτι του ο Κλάτενμπεργκ, αν δεν λύσει τα προβλήματα στη διαιτησία»

Ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης εξαπέλυσε κεραυνούς εναντίον του Μαρκ Κλάτενμπεργκ με αφορμή τη διαιτησία του Κουτσιαύτη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Μονεμβασιώτης: «Ας πάει σπίτι του ο Κλάτενμπεργκ, αν δεν λύσει τα προβλήματα στη διαιτησία»

Πολλά παράπονα έχει ο Απόλλων Σμύρνης από τον διαιτητή Κουτσιαύτη για τις αποφάσεις του στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Παράπονα που αποτυπώθηκαν και σε σχετική ανακοίνωση μετά το ματς της Τούμπας.

Ξέχωρα από την ανακοίνωση, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει δημοσίως και να εξαπολύσει «κεραυνούς» προς πάσα... διαιτητική κατεύθυνση και κυρίως προς τον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα, ήταν καλύτερος στον αγώνα αλλά εμείς είμαστε εξαιρετικά εκνευρισμένοι, πολύ εκνευρισμένοι και ελπίζουμε πως η διαιτησία του κυρίου Κουτσιαύτη θα είναι η τελευταία. Στέλνουμε μήνυμα στον κύριο Κλάτενμπεργκ, αν δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα, να πάει σπίτι του», είπε αρχικά στην ΕΡΤ ο ισχυρός άνδρας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και κατέληξε:

«Αν πάλι είναι στην Ελλάδα και θέλει να λύσει τα προβλήματα, τότε οι Κουτσιαύτηδες δεν μπορούν να παίζουν. Δείτε το βίντεο, δείτε σε πόσα γκολ έχει συμμετοχή ο κύριος Κουτσιαύτης, δείτε τα πέναλτι, δείτε το πέναλτι που δεν έδωσε στον Απόλλωνα και θα βγάλετε συμπέρασμα. Δεν μπορούμε να έχουμε διαιτητές στην Α’ Εθνική σαν τον Κουτσιαύτη».