Λαμία - Ατρόμητος 2-2: Θρίλερ στο «Αθανάσιος Διάκος» - Χωρίς νίκη οι Περιστεριώτες (highlights)

Δύο φορές προηγήθηκε ο Ατρόμητος (0-1, 1-2) στο «Αθανάσιος Διάκος» αλλά η Λαμία είχε τις...απαντήσεις (1-1, 2-2) και έτσι οι Περιστεριώτες έμειναν για ακόμη μια αγωνιστική χωρίς νίκη! Ο Αραμπούλι στο 79’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Λαμία - Ατρόμητος 2-2: Θρίλερ στο «Αθανάσιος Διάκος» - Χωρίς νίκη οι Περιστεριώτες (highlights)

«Φτωχό» το πρώτο μέρος, με τον Ατρόμητο να παίρνει το προβάδισμα στο σκορ με τον Στρούγγη (19’) μετά το λάθος του Γκαραβέλη αλλά στις καθυστερήσεις ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με αυτογκόλ, έκανε το 1-1 για τη Λαμία, σε ένα 45λεπτο όπου οι δύο ομάδες, ήθελαν, πίεσαν μπροστά και έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο αλλά δεν έβγαλαν φάσεις.

Λαμία - Ατρόμητος: Γκολ και καλύτερες φάσεις (vid)

Στην επανάληψη η Λαμία με καλή ψυχολογία μετά το γκολ στο τέλος του α’ μέρους, μπήκε δυνατά και για ένα πεντάλεπτο κυριάρχησε αλλά μετά το 50’ ο Ατρόμητος ανέβηκε, έφτανε με ευκολία στην εστία του Γκαραβέλη, είχε 2-3 καλές στιγμές και τελικά στο 58’ έκανε το 2-1 με τον Βασιλαντωνόπουλο, σε μια φάση όπου η άμυνα της Λαμίας...κοιμήθηκε.

Τελικά, οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν, ο Γρηγορίου άλλαξε πολλά στην ομάδα του και στο 79' ο Αραμπούλι ήταν εκείνος που μίλησε στο τέλος (2-2) και άφησε τον Ατρόμητο και πάλι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2

Γήπεδο: «Αθανάσιος Διάκος»

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Σκόρερς: 45’+1’ Κυριάκος Παπαδόπουλος, 79' Αραμπούλι – 19’ Στρούγγης, 58’ Βασιλαντωνόπουλος

Κίτρινες: Ντένιτς, Σάλομον

Οι συνθέσεις...

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης – Σκόνδρας (63’ Προβυδάκης), Γκόλεμιτς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ – Τζανδάρης (63’ Γκέντσογλου), Μπεχαράνο – Μανούσος (84’ Μαζουλουξής), Καραμάνος (62’ Ελευθεριάδης), Ταϊρόν (78’ Τσούκαλος) – Αραμπούλι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς – Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Γκαλβάο – Βασιλαντωνόπουλος (87' Μουνίθ), Ντένιτς (67’ Νάτσος), Σάλομον, Καρτάλης (75’ Κιβρακίδης), Καστεγιάνο – Μπεντινέλι (75’ Κλωναρίδης), Κουλούρης