Κουέστα: «Αισθανόμαστε πολύ δυνατοί»

Ο Χουλιάν Κουέστα αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ για την όγδοη αγωνιστική της Super League.

Κουέστα: «Αισθανόμαστε πολύ δυνατοί»

Την ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 19:30 ο Άρης στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Super League. Ο Χουλιάν Κουέστα παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Άρης βρίσκεται σε πολύ κατάσταση μετά και τη νίκη επί του Παναιτωλικού.

Αρχικά είπε: «Είναι αλήθεια ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση μετά το αποτέλεσμα που πήραμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλά απέναντι στον Παναιτωλικό. Αυτό μας έχει δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση. Αισθανόμαστε πολύ δυνατοί».

Για το πως περιμένει την ΑΕΚ δήλωσε: «Περιμένω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε δύο δυνατές ομάδες. Εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι μπορούμε, γιατί είμαστε πολύ καλύτερα μετά τις δύο νίκες σερί που έχουμε στο πρωτάθλημα. Κάθε μέρα δουλεύουμε σε υψηλότερο επίπεδο στην προπόνηση και αυτό πιστεύουμε ότι θα βγει στο γήπεδο».

Για τον αγώνα σχολίασε: «Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Το γνωρίζουμε αυτό. Αυτό που έχει σημασία για εμάς, όμως, είναι να σταθούμε όπως πρέπει και να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε».