Η εξίσωση των εξτρέμ του Ολυμπιακού και οι Λόπες, Βρουσάι

Ο Ρόνι Λόπες και ο Μάριος Βρουσάι θέλουν να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην εξίσωση των εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Η εξίσωση των εξτρέμ του Ολυμπιακού και οι Λόπες, Βρουσάι

Τα 45 λεπτά του Γκάρι Ροντρίγκες στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έβαλαν νέα δεδομένα για τους εξτρέμ του Ολυμπιακού. Ο Αφρικανός έκανε ένα ποιοτικό πρώτο ημίχρονο με την ερυθρόλευκη φανέλα και φρόντισε να φέρει τα πάνω-κάτω. Φυσικά και το ζητούμενο είναι η διάρκεια, όμως, το θέμα είναι πως έδειξε πολλά στο πρώτο ματς που έπαιξε βασικός.

Το σκηνικό έχει αλλάξει με τους ακραίους και το επιβεβαιώνει η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να αφήσει εκτός αποστολής τον Χένρι Ονιεκούρου δείχνει πολλά για τις σκέψεις τους για τους ακραίους.

Κι αν ο Γκάρι είναι αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τότε υπάρχουν ακόμα δύο εξτρέμ που δείχνουν διάθεση να μπουν… σφήνα. Ο ένας είναι ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος ταξίδεψε στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Σε κάθε παιχνίδι που μπαίνει ως αλλαγή φροντίζει να δείχνει κάτι και να βγάζει στο γήπεδο διάθεση.

Ο άλλος είναι ο Ρόνι Λόπες, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα με μεγάλες προσδοκίες. Μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να δείξει κάτι από την αξία του, αλλά στον Ρέντη επιμένουν ότι ο παίκτης είναι σε πολύ καλό δρόμο. Η εικόνα που έχουν είναι ότι δουλεύει αρκετά και μάλιστα θεωρούν ότι σύντομα θα δείξει την αξία του. Είναι μάλιστα και υποψήφιος για την ενδεκάδα με τον Παναιτωλικό.