Απόλλων Σμύρνης: Χάνει τον ΠΑΟΚ ο Σλίβκα - «Τρέχει» ο Μπρούνο Άλβες

Ο Λιθουανός μέσος έμεινε εκτός και από τη σημερινή (28/10) προπόνηση και θα χάσει το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ανεβάζει στροφές ο Μπρούνο Άλβες και την Παρασκευή (29/10) θα κριθεί η συμμετοχή του. 

Απόλλων Σμύρνης: Χάνει τον ΠΑΟΚ ο Σλίβκα - «Τρέχει» ο Μπρούνο Άλβες

Η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα συνεχίζεται σε υψηλούς ρυθμούς. Η ομάδα της Αθήνας γνωρίζει πως θα έχει δύσκολο έργο αλλά θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σήμερα (28/10) ο Βικίντας Σλίβκα δεν προπονήθηκε καθώς δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση στον προσαγωγό και όπως είναι λογικό θα τεθεί εκτός για το ματς του Σαββάτου (30/10). Από την άλλη, ο Μπρούνο Άλβες έχει ανεβάσει στροφές και κόντρα στα σενάρια που τον ήθελαν να μένει στη Ριζούπολη, δείχνει πως θα μπορέσει να τεθεί στις υπηρεσίες του Τζιανλούκα Φέστα. Αυτό θα επιβεβαιωθεί στην αυριανή (29/10) προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, ο Ντομίνγκες που ταλαιπωρούνταν από μια ίωση είναι μια χαρά και θα παίξει κανονικά. Ο Ιταλός τεχνικός στο εν λόγω παιχνίδι αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Ιωαννίδη, ενώ μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει και το να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Μαρτίνες.