Ολυμπιακός: Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Ολυμπιακός: Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο Μαρτίνς

Ακόμη μπορεί να είναι νωρίς να μιλήσουμε για την ενδεκάδα του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, όμως, οι προθέσεις του Πέδρο Μαρτίνς λίγο πολύ είναι γνωστές. Θα περιμένει τον Γκάρι για να δει την κατάσταση του, αλλά από 'κει και πέρα δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν δεν δούμε σαρωτικές αλλαγές.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν το έκανε αυτό όταν τα ματς γίνονταν ανά τρεις ημέρες. Τώρα που είχε και το περιθώριο ξεκούρασης έξι ημερών δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει τη σιγουριά και την ασφάλεια που του προσφέρουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές.

Από την Πέμπτη λογικά θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τις σκέψεις του, αλλά θα είναι μεγάλη έκπληξη αν αποφασίσει να βάλει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα αυτού του αγώνα. Ο Μαρτίνς άλλωστε δεν υποτιμάει κανέναν αντίπαλο στο πρωτάθλημα και ειδικά όταν πρόκειται για εκτός έδρας ματς. Δίνει πολύ μεγάλη σημασία στη Super League και δεν θα σκεφτεί την Άιντραχτ.

Από την τετράδα της άμυνας με Λαλά, Σωκράτη, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ ερωτηματικό υπάρχει μόνο μπροστά από το όνομα του Σενεγαλέζου και αυτό εξαιτίας της απουσίας του από το ματς της Πέμπτης. Ο Μαντί με τον Εμβιλά δεν θα βγουν. Ο Αγκιμπού θα παίξει μπροστά τους, ο Μασούρας στο ένα άκρο και ερωτηματικό είναι ο Γκάρι με τον Ελ Αραμπί να ηγείται της επίθεσης. Έτσι θα πάει μέχρι τη διακοπή ο κόουτς.