Καρεμπέ: «Δεν θα γίνει πόλεμος για τον Ποντένσε»

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην απόφαση του δικαστηρίου, αλλά και στα σενάρια για Οτζίτζα.

Καρεμπέ: «Δεν θα γίνει πόλεμος για τον Ποντένσε»

Ο Ντανιέλ Ποντένσε κέρδισε τη διαμάχη του με τη Σπόρτινγκ, αφού το διαιτητικό δικαστήριο αποφάσισε πως σωστά κατήγγειλε μονομερώς το συμβόλαιο του έπειτα από τις βιαιοπραγίες των οπαδών. Για το θέμα με τον Πορτογάλο εξτρέμ μίλησε στην πορτογαλική O’ Jogo ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφαση του δικαστηρίου.

Ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών μίλησε ακόμα και για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Σπόρτινγκ ο Οτζίτζα. Επίσης ο Καρεμπέ ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να χαλάσει τη σχέση του με τη Σπόρτινγκ για τον Ποντένσε.

«Ο Οτζίτζα είναι ένας παίκτης που παρακολουθείται εδώ και καιρό από την Σπόρτινγκ, ξέρουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Ποντένσε είναι δικός μας, έχει ήδη υπογράψει, είναι στο σπίτι μας.

Αλλά η Σπόρτινγκ είναι ένα φιλικό κλαμπ και θα βρούμε μια λύση. Δεν θέλουμε να είμαστε "αιχμάλωτοι" της απόφασης ενός δικαστηρίου και θα έρθουμε σε συνεννόηση.

Δεν θα γίνει πόλεμος για τον Ποντένσε, Σπόρτινγκ και Ολυμπιακός θα καταλήξουν σε μια συμφωνία», είπε χαρακτηριστικά ο Κριστιάν Καρεμπέ.