Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μασούρας έφτασε τα 50 γκολ

Ο άσος του Ολυμπιακού, Γιώργος Μασούρας με το τέρμα που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΟΚ έφτασε τα 50 στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. 45 στη Super League 1 και πέντε στη Γ' Εθνική.

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μασούρας έφτασε τα 50 γκολ

Με την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten περάσαμε τα μισά του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος είναι πλέον η μοναδική ομάδα, που ακόμα δεν έχει γευθεί τη χαρά της νίκης, ενώ ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος.

Στους σκόρερ ο Καρλίτος ξέφυγε κάπως με τα οκτώ γκολ, αν και ανεβαίνει και ο Στίβεν Τσούμπερ, που σκόραρε για τρίτο παιχνίδι στη σειρά.

Ο Αστέρας Τρίπολης έγινε η τρίτη ομάδα που νίκησε φέτος με ανατροπή και ο Παναθηναϊκός η τρίτη που έχασε.

Είχαμε και πάλι αρκετά γκολ, 19 αυτή τη φορά, που κρατούν το μέσο όρο των γκολ στα δυόμισι ανά αγώνα.

Μερικοί ακόμα ενδιαφέροντες αριθμοί από την αγωνιστική...

100... επίσημους αγώνες με τη φανέλα του Άρη έφτασε ο Μπρούνο Γκάμα, πετυχαίνοντας μάλιστα το 24ο γκολ του. Ο 34χρονος Πορτογάλος έχει 87 αγώνες στη Super League, 10 στο Κύπελλο Ελλάδας και τρεις στα Κύπελλα Ευρώπης.

50... γκολ σε πρωταθλήματα έφτασε ο Γιώργος Μασούρας. Έχει 45 στη Super League, με Πανιώνιο και Ολυμπιακό, και 5 στην Γ’ Εθνική με τον Ηλυσιακό.

31... γκολ έχουν επιτευχθεί στα επτά παιχνίδια του Βόλου. Πολύ περισσότερα από κάθε άλλης ομάδας, αφού ακολουθούν οι αγώνες ΑΕΚ και Παναιτωλικού με 23.

10... φορές έχει εμφανιστεί πλέον το σκορ 2-1 στο πρωτάθλημα, περισσότερες από κάθε άλλο. Εννέα παρουσίες έχουν το 0-0 και το 1-0. Μόνο στην 4η αγωνιστική δεν εμφανίστηκε το 2-1.

7... πέναλτι είχε η αγωνιστική. Στις έξι προηγούμενες αγωνιστικές είχαμε 14 συνολικά. Επίσης δεν έγιναν γκολ δύο από αυτά, ενώ ως τώρα είχαν χαθεί δύο όλα και όλα.

5... από τους επτά αγώνες της ΑΕΚ, τη βρίσκουν να πετυχαίνει τρία γκολ. Μάλιστα το κατάφερε και στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

4... γηπεδούχοι νίκησαν στην αγωνιστική, κάτι που συνέβη μόλις για δεύτερη φορά φέτος. Άλλωστε οι γηπεδούχοι δυσκολεύονται πολύ φέτος, αφού έχουν 18 νίκες έναντι 17 ηττών.

Πηγή: www.slgr.gr