Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Γουινέας αποθεώνει τον Αγκιμπού

Ο Αγκιμπού Καμαρά διατήρησε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας με την εμφάνιση του στο ματς με τον ΠΑΟΚ και ο πρόεδρος της εθνικής ομάδας της Γουινέας αποθεώνει τον άσο των Πειραιωτών.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Γουινέας αποθεώνει τον Αγκιμπού

Σε ηλικία 20 ετών έχει καταφέρει να σηκώνει στις πλάτες του τον Ολυμπιακό. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας τους Πειραιά. Ένα γκολ και μία ασίστ είχε στο ενεργητικό του ο Αγκιμπού Καμαρά που παραμένει η μεγάλη φετινή έκπληξη των "ερυθρόλευκων".

Ο Αφρικανός άσος έχει κάνει "έκρηξη" με την ερυθρόλευκη φανέλα και από τη Β' ομάδα της Λιλ έχει γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε ένα απαιτητικό κλαμπ όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Αγκιμπού έχει φτιάξει για τα καλά το όνομα του και με τη νέα του εξαιρετική εμφάνιση διατήρησε τον Ολυμπιακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τα πεπραγμένα του στα ελληνικά γήπεδα δεν περνάνε απαρατήρητα στην πατρίδα του.

Μετά την εξαιρετική πορεία που κάνει με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει κερδίσει και θέση στην εθνική ομάδα της Γουινέας. Τον Καμαρά αποθέωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γουινέας, Αντόνιο Σουαρέ. Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαίρου της Γουινέας με ανάρτηση του στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter αναφέρθηκε στα επιτεύγματα του Αγκιμπού.

«Είμαι πολύ περήφανος για την πορεία του Αγκιμπού Καμαρά με τον Ολυμπιακό. Χάρη στο γκολ του και την ασίστ του κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο σύλλογος του είναι πρωτοπόρος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μην ξεχνάτε ποτέ τις συμβουλές μου και συνεχίστε να εργάζεστε για να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα».