Λουτσέσκου: «Από τον πάγκο μου είπαν πως υπάρχει παράβαση του Ρέαμπτσιουκ»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για το βασικό πρόβλημα που είχε ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στη διαιτησία.

Λουτσέσκου: «Από τον πάγκο μου είπαν πως υπάρχει παράβαση του Ρέαμπτσιουκ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ακίνδυνος στο πρώτο ημίχρονο: «Νομίζω πως δεν μπήκαμε στο παιχνίδι με την σωστή στάση, δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση που έπρεπε να έχουμε σε αυτό το ματς. Στο πρώτο λάθος που κάναμε δεχθήκαμε ένα γκολ, αυτό επηρέασε την ομάδα και σταματήσαμε να παίζουμε. Ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε, σκόραρε ξανά και είχε και άλλες ευκαιρίες. Θεωρώ ότι η νίκη του Ολυμπιακού ήταν δίκαιη και δεν χωράει καμία αμφιβολία για αυτό. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια μάχη για το ποιος θα επικρατήσει, μετά το 60ο λεπτό ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο και παλέψαμε για να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως γενικά η νίκη του Ολυμπιακού ήταν δίκαιη».

Για την μη χρησιμοποίηση του Ελ Καντουρί και του Βιεϊρίνια από την αρχή του αγώνα: «Νομίζω ότι μετά την κατάσταση που βρισκόμασταν μετά το παιχνίδι της Πέμπτης, κάθε απουσία ήταν σημαντική. Όσον αφορά τον Ελ Καντουρί είχε ένα θέμα το οποίο το αντιμετώπισε την Τρίτη, το πλάνο ήταν να ξεκινήσει στο παιχνίδι της Πέμπτης και το να ξεκινήσει σήμερα εμπεριείχε περισσότερο ρίσκο. Όσον αφορά τον Βιεϊρίνια αντιμετωπίζει κάποιους πόνους στον αστράγαλό του, το πλάνο ήταν να μείνει στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο, ο ίδιος πίεσε να παίξει έστω 20 λεπτά με ένεση.

Ο Κούρτιτς πάντα είναι μια απουσία για εμάς και πραγματικά μας προκαλεί μια πληγή στο παιχνίδι μας το να λείπει. Οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν σήμερα δεν είχαν την απαραίτητη ενέργεια μετά το παιχνίδι της Πέμπτης. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα δεν θεωρώ ότι σήμερα χάσαμε το παιχνίδι λόγω της απουσίας κάποιων προσώπων».


Για το αν υπήρξε φάουλ πάνω στον Εσίτι στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού: «Δεν θέλω να σχολιάσω τις αποφάσεις του διαιτητή, δεν έχω δει κάτι οπότε δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Όσον αφορά την φάση με τον Ρέαμπτσιουκ δεν την έχω δει, δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα. Οι άνθρωποι από τον πάγκο μου είπαν ότι ήταν καθαρή παράβαση, αυτό που έχω να πω είναι ότι η σεζόν είναι μεγάλη έχουμε ακόμη 20 ματς στο πρωτάθλημα. Είναι μια κατάσταση που δεν είχαμε την απαραίτητη ενέργεια πνευματικά. Δεν είχαμε εμείς την διάθεση ουσιαστικά για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ μετά το 60ο λεπτό: «Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ σήμερα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Ο Ολυμπιακός είχε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη πνευματική ενέργεια, ξέροντας να περιμένει το λάθος μας».

Για την κατάσταση του Μιτρίτσα: «Βγαίνοντας αλλαγή ανέφερε ότι σε ένα γλίστρημα το πόδι του άνοιξε και είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμη σε τι κατάσταση είναι».