Απόλλων Σμύρνης: Τραυματίας ο Μπρούνο Άλβες

Ο Μπρούνο Άλβες αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν θα παίξει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Απόλλων Σμύρνης: Τραυματίας ο Μπρούνο Άλβες

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Μπρούνο Άλβες δεν υπολογίζεται για το ερχόμενο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη.

Οριστικά νοκ άουτ από το επερχόμενο ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα (30/10), τέθηκε ο Μπρούνο Αλβες. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της εκ Σμύρνης ιστορικής ομάδας, υπέστη διάστρεμμα στο 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, σε δύο εβδομάδες (6/11).

Στο μεταξύ, οι Φέστα, Πούλγκα, Αλεξίου και Τσαμπούρης παρακολούθησαν από κοντά το παιχνίδι της Κ20 με αντίπαλο εκείνης του ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα νέων.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μετά και τη νίκη (η πρώτη της σεζόν) επί του ΠΑΣ Γιάννινα, είναι φυσικά πολύ καλό. Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε ανάσα και ατενίζει το μέλλον μεγαλύτερη αισιοδοξία. Σαφώς και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ωστόσο η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, ήρθε σε ένα κομβικό σημείο για τη συνέχεια.