Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άλλαξε τις συνήθειές του ούτε με τον ΠΑΟΚ

Κλασικός... Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν άνοιξε τα χαρτιά του παραμονή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (24/10, 20.30). Οι έντεκα  της Φρανκφούρτης έχουν το προβάδισμα.

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άλλαξε τις συνήθειές του ούτε με τον ΠΑΟΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άλλαξε τακτική ως προς τις αποκαλύψεις του για το πλάνο ενδεκάδας ενόψει ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (24/10, 20.30) . Ίσως να μην μπορεί κιόλας λόγω... ανωτέρας βίας. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για έναν προπονητή να επιστρέφει από ταξίδι την Παρασκευή (22/10) και το Σάββατο (23/10) να βγάζει αποστολή για το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Δεν έχει τον χρόνο να δουλέψει όπως θα επιθυμούσε.

Βέβαια, ακόμα κι όταν είχε τον χρόνο, ο Πορτογάλος τεχνικός φρόντιζε να μην διαρρέουν πολλά πράγματα και να κρατάει τους παίκτες του σε εγρήγορση.

Ενόψει ΠΑΟΚ λοιπόν ένας... κλασικός Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα τα ανοίξει κιόλας στο πρωινό χαλάρωμα της Κυριακής (24/10), λίγες ώρες δηλαδή πριν από τη σέντρα.

Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι σε σχέση με το παιχνίδι στην Φρανκφούρτη, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκέφτεται να κάνει θεαματικές αλλαγές.

Για την ακρίβεια, το προβάδισμα το έχουν οι «11» που ξεκίνησαν κόντρα στην Άιντραχτ και το πολύ-πολύ να γίνουν δύο αλλαγές.

Ο Ρόνι Λόπες, ο Ονιεκούρου και ο Κούντε έχουν τις πιθανότητές τους. Από εκεί και πέρα είναι ένα θέμα ποιος θα κάτσει στον πάγκο σε περίπτωση που προτιμηθούν δύο εκ των τριών.

Αν μπει ο Ρόνι ή ο Ονιεκούρου και κάτσει στον πάγκο ένας εκ των Μπουχαλάκη ή Εμβιλά, τότε θα πάει με 4-2-3-1. Αν βγει ο Αγκιμπού, τότε θα πάει με 4-3-3.

Υπομονή... Απέμειναν λίγες ώρες για να πληροφορηθούμε τη λύση ενός ακόμα δυνατού «σταυρόλεξου».

*** Ο Γκάρι Ροντρίγκες θέλει σαν τρελός να ξεκινήσει. Δεν πρέπει να αποκλείσουμε το συγκεκριμένο σενάριο. Ωστόσο, οφείλουμε να έχουμε κατά νου ότι ο 31χρονος εξτρέμ δεν είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτο. Πάει καλά πάντως στις προπονήσεις και ίσως πάρει το διαβατήριο για την ενδεκάδα. Θα το δούμε λοιπόν...