Ατρόμητος – Ιωνικός 0-2: Άσεμνη χειρονομία του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην εξέδρα!

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου, Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν άντεξε τις ύβρεις και έκανε άσεμνη χειρονομία στην εξέδρα!

Ατρόμητος – Ιωνικός 0-2: Άσεμνη χειρονομία του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην εξέδρα!

Δύσκολη η κατάσταση στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι και τον κόσμο της ομάδας να είναι στα...κόκκινα. Αναφερθήκαμε στα όσα συνέβησαν λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης με τον Ιωνικό αλλά και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Κατά τη διάρκεια όμως του β’ ημιχρόνου είχαμε ένα ακόμη...χοντρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, άκουσε πολλά από την εξέδρα αρχικά μετά το 0-1 αλλά και μετά την ευκαιρία που είχε για το 1-1 με την κεφαλιά στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου. Μετά το 0-2 όμως η κατάσταση ξέφυγε...

Δεν είχαμε μόνο αποδοκιμασίες αλλά και ύβρεις κατά των παικτών. Μάλιστα μια μερίδα απέναντι από τα επίσημα, στην κεντρική θύρα του γηπέδου του Περιστερίου, τα...έβαλε ξανά με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος η αλήθεια είναι πως άκουσε πολλά.

Κάποια στιγμή, γύρισε στην εξέδρα και άνοιξε διάλογο κάνοντας νοήματα! Αυτό ξεσήκωσε την εξέδρα, κάποιοι ανέβηκαν στα κάγκελα, έβριζαν, έκαναν χειρονομίες, με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό να απαντάει με τον ίδιο τρόπο! Η άσεμνη χειρονομία του Κυριάκου Παπαδόπουλο έριξε...λάδι στη φωτιά, ωστόσο με την παρέμβαση ψυχραιμότερων, οι οπαδοί που είχαν ανοίξει διάλογο μαζί του, αποχώρησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Μην βρίζετε, φοράει τη φανέλα της ομάδας μας. Σεβαστείτε τον Ατρόμητό μας...», ακούστηκε από κάποιους και κάπου εκεί το επεισόδιο τελείωσε, ωστόσο η άσεμνη χειρονομία του Κυριάκου Παπαδόπουλου που έγινε αντιληπτή από όλη την κεντρική εξέδρα, απέναντι από τα επίσημα, είναι κάτι που σχολιάστηκε από τους φίλους της ομάδας του Περιστερίου.