Με μοναδική απουσία τον Καμαρά

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση των “ερυθρολεύκων” στο Γκενκ, με τον Αφρικανό χαφ να έχει πεταχτεί στις Βρυξέλλες για να τακτοποιήσει ένα θέμα με την βίζα του.

Με μοναδική απουσία τον Καμαρά

Τακτική και κόρνερ είχε η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής για τους “ερυθρόλευκους”, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει ξανά έμφαση στην γρήγορη κυκλοφορία, στο πρέσινγκ ψηλά, αλλά και στο κομμάτι της δημιουργίας από πίσω, δίνοντας έμφαση επίσης και στην ανάπτυξη από τα πλάγια.

Στο πρόγραμμα δεν ήταν όλοι παρόντες. Εκτός έμεινε ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος είχε λόγος που δεν προπονήθηκε. Ο Αφρικανός είχε πεταχτεί στις Βρυξέλλες για να τακτοποιήσει ένα θέμα με την βίζα του.

Κατά τ' άλλα, ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε για ακόμη μία φορά την προτίμησή του στους Βούκοβιτς και Σισέ για το κέντρο της άμυνας, αλλά και στους Ομάρ – Τσιμίκα για τα δύο άκρα της οπισθοφυλακής.

Απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα και με βάση τα όσα έδειξε ο Μαρτίνς στην σημερινή πρωινή προπόνηση, αύριο κόντρα στην Γκενκ αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στους Λάζαρο, Φορτούνη και Γκερέρο, στους τρεις παίκτες δηλαδή που μπήκαν στο 75' στο ματς με την Σιντ Τρούιντεν και ο Ολυμπιακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του.