Ολυμπιακός: Για να μη… χάσει τον Αγκιμπού

Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι παίκτης-έκπληξη, τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς δεν βγάζει από την ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Για να μη… χάσει τον Αγκιμπού

Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για παίκτη-έκπληξη, τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς δεν βγάζει από την ενδεκάδα. Και είναι κυριολεκτικό αυτό το «δεν βγάζει». Ο Αγκιμπού δεν έπαιξε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, διότι λόγω του πραξικοπήματος στη Γουινέα καθυστέρησε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ήταν βασικός στη Λαμία στις 19 Σεπτεμβρίου και από τότε μπαίνει στην ενδεκάδα σε όλα τα ματς. Και αγωνίζεται για τουλάχιστον 77 λεπτά σε όλα τα παιχνίδια. Με την Άιντραχτ ο Αφρικανός δεν είχε έκρηξη και έκανε πολλά λάθη. Έμεινε πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό και δεν θύμισε τον παίκτη που στην Πόλη έκανε άνω-κάτω τη Φενέρμπαχτσε.

Προσθέστε σε όλα αυτά τα ματς και τις συμμετοχές που έχει κάνει με την Εθνική Γουινέας και τότε γίνεται κατανοητό πως ο όγκος παιχνιδιών για τον νεαρό άσο είναι πολύ μεγάλος. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα παιδί 20 ετών που μέχρι πέρσι έπαιζε στη Β’ ομάδα της Λιλ και τώρα σηκώνει στις πλάτες του πολύ απαιτητικά παιχνίδια. Χρειάζεται και αυτός μία πιο προσεκτική διαχείριση για να μην «καεί».