Αστέρας Τρίπολης: Η δήλωση του Δημήτρη Μποροβήλου για Ράσταβατς, παίκτες και κόσμο

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα αλλά η ΠΑΕ ήταν δίπλα στην ομάδα και στο τεχνικό επιτελείο. Μετά τη νίκη στην Αθήνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Δημήτρης Μποροβήλος ξεκαθάρισε πως η διοίκηση δεν έπαψε να πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας.

Αστέρας Τρίπολης: Η δήλωση του Δημήτρη Μποροβήλου για Ράσταβατς, παίκτες και κόσμο

Μετά τη νίκη στη Ριζούπολη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Δημήτρη Μποροβήλου δήλωσε.

«Η ομάδα μας σημείωσε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία θεωρούμε ότι σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τον Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς δεν πάψαμε ποτέ να πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας και να θεωρούμε συγκυριακά κάποια αποτελέσματα στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Επιχείρηση ...ανασύνταξη στον Αστέρα Τρίπολης με ομιλία Μποροβήλου στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Θα ήθελα να συγχαρώ το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας όχι μόνο για το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, αλλά και για την ενότητα, την αποφασιστικότητα και τη νοοτροπία νικητών που έδειξαν.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φιλάθλους του Αστέρα που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Απόλλωνα, αφενός διότι ώθησαν την ομάδα μας στη νίκη και αφετέρου διότι με τη συμπεριφορά τους και τη στάση τους τίμησαν για ακόμη μία φορά τον σύλλογό μας.

Επιπλέον, ευχαριστούμε τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης και συνολικά τους ανθρώπους της ομάδας για τη φιλοξενία».