Επιχείρηση ...ανασύνταξη στον Αστέρα Τρίπολης με ομιλία Μποροβήλου στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας και μίλησε στους παίκτες εκφράζοντας την στήριξη και την εμπιστοσύνη της ιδιοκτησίας.

Επιχείρηση ...ανασύνταξη στον Αστέρα Τρίπολης με ομιλία Μποροβήλου στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η αρνητική έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Super League όντας μετά από πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη και με την πενιχρή συγκομιδή των δύο πόντων που τον φέρνει στο «βυθό» της βαθμολογίας.

Ωστόσο από πλευράς των ιδιοκτητών της Αρκαδικής ομάδας (σ. Μπάκος - Καϋμενάκης) εκφράζεται στήριξη και εμπιστοσύνη στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Για το λόγο αυτό στο προπονητικό κέντρο των Πελοποννήσιων βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος, για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και να τους μεταφέρει το ανωτέρω μήνυμα.

Ο κ. Μποροβήλος ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομάδα:

«Σας έχουμε εμπιστοσύνη. Είστε οι ίδιοι παίκτες που ήσασταν αήττητοι στα φιλικά. Έχουμε ξεπεράσει ανάλογες καταστάσεις μαζί και μαζί θα ξεπεράσουμε κι αυτήν. Ξαναλέω ότι σας εμπιστευόμαστε όλους και γνωρίζουμε ότι θα ανατρέψετε την κατάσταση γιατί είστε καλοί παίκτες».

Έτσι, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Μίλαν Ράσταβατς και οι παίκτες του καλούνται να επικεντρωθούν στην επιστροφή στις επιτυχίες .