Καμπελά: «Θέλω να μείνω στη Μαρσέιγ»

Ο 28χρονος χαφ φέρεται να έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό, όμως, η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Καμπελά: «Θέλω να μείνω στη Μαρσέιγ»

Ένα νέο όνομα μπήκε στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα και αυτή τη φορά προήλθε από τη Γαλλία. Πρόκειται για τον Ρεμί Καμπελά, ο οποίος αγωνίζεται στη Μαρσέιγ και σύμφωνα με ρεπορτάζ Γάλλου συναδέλφου ο Ολυμπιακός ρώτησε για την περίπτωση του.

Ο 28χρονος άσος μπορεί να παίξει και ως «δεκάρι» και ως εξτρέμ και από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το μέλλον του στη Μαρσέιγ είναι αβέβαιο και η Σεντ Ετιέν πριν λίγες εβδομάδες είχε κάνει επίσημη πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ. Αυτά τα ποσά είναι μακριά από την ελληνική πραγματικότητα και ο Ολυμπιακός είναι δύσκολο να τα πλησιάσει.

Στις μεταγραφές, βέβαια έχει αποδειχτεί πως όλα γίνονται. Ακόμα και καταστάσεις που μοιάζουν δύσκολες μπορεί να αλλάξουν, πάντως με μία πρώτη ματιά το θέμα του Καμπελά είναι πολύ δύσκολο.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο παίκτης θα μείνει στη Μαρσέιγ, ενώ ο ίδιος έκανε δήλωση για το μέλλον του. «Προς το παρόν είμαι στη Μαρσέιγ. Θα μιλήσουμε για το μέλλον όταν ολοκληρωθούν κάποια πράγματα. Τότε θα πάρω μία απόφαση για το τι θα γίνει. Θέλω να μείνω, είμαι εδώ», είπε ο Ρεμί Καμπέλα.