Μαρτίνς: «Ήταν δύσκολα τα πράγματα, δική μου ευθύνη για το πρώτο μέρος»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στα όσα έκανε η ομάδα του στα Γιάννενα για να φύγει νικήτρια.

Μαρτίνς: «Ήταν δύσκολα τα πράγματα, δική μου ευθύνη για το πρώτο μέρος»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στάθηκε στην επιμονή των παικτών του για γκολ, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του.

Αναλυτικά μίλησε:

Για το γεγονός ότι είναι πρώτος ο Ολυμπιακός: «Είμαι ευχαριστημένος με την επιστροφή στην κορυφή. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Η ευθύνη ήταν δική μου για το πρώτο ημίχρονο, γιατί όσα είχαμε δουλέψει δεν τα πετύχαμε όπως έπρεπε. Η στρατηγική που είχα στο μυαλό μου δεν έγινε πράξη. Κυνηγήσαμε το γκολ, βάλαμε το γκολ στην καλύτερή μας ευκαιρία, αλλά μιλήσαμε στο ημίχρονο για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο δεύτερο. Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες, τις εκμεταλλευτήκαμε και το ίδιο συνέβη και μετά το γκολ του ΠΑΣ. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά σήμερα τα πράγματα ήταν δύσκολα για εμάς».

Για το 4-4-2 που λειτούργησε καλά μετά το 1-1: «Θα χρησιμοποιούμε τα συστήματα που δίνουν την μέγιστη δυναμική».

Για τους Γκάρι, Εμβιλά και Ελ Αραμπί: «Πάντα είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα μου. Ο Γκάρι άρχισε να δείχνει τι μπορεί να προσφέρει. Ο Εμβιλά είναι σημαντικός παίκτης, ο Ελ Αραμπί είναι πάντοτε ο εκτελεστής μας. Είμαι πάντα χαρούμενος όταν έχω τέτοιους παίκτες».

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-2: Στην κορυφή με Ελ Αραμπί