Super League: Σύγκρουση συμπρωτοπόρων στην Τούμπα και αήττητων στα Γιάννινα

Τέσσερις αγώνες θα γίνουν σήμερα για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Super League: Σύγκρουση συμπρωτοπόρων στην Τούμπα και αήττητων στα Γιάννινα

Με τέσσερις αναμετρήσεις... σερβίρεται το σημερινό «κυρίως πιάτο» του αγωνιστικού προγράμματος της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Πρώτα χρονικά ματς στις (16:00) εκείνα μεταξύ ΠΑΟΚ – Βόλου στην Τούμπα και Παναιτωλικού – ΟΦΗ.

Τηλεόραση: Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (17/10)

Στη Θεσσαλονίκη τίθενται αντιμέτωπες οι δύο ομάδες που συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας και οι μόνες που αγνοούν την ισοπαλία στην τρέχουσα σεζόν. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες (μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα) και μάλιστα έχοντας παθητικό ενός μόλις γκολ. Από την άλλη οι Βολιώτες συνήλθαν από την πεντάρα στη Λεωφόρο και πριν από τη διακοπή επέστρεψαν στις επιτυχίες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας (2-1).

Την ίδια στιγμή στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός θα ψάχνει την παρθενική του εντός έδρας επιτυχία στο τρέχον πρωτάθλημα κόντρα στον ΟΦΗ, που ακόμη δεν έχει πάρει τρίποντο. Οι τέσσερις πόντοι των Ηρακλειωτών του Νιόπλια είναι προϊόν ισάριθμων ισοπαλιών που προηγήθηκαν της ήττας στο «Γεντί Κουλέ» από τον ΠΑΟΚ. Αξιοσημείωτο πως και τα «καναρίνια» προέρχονται από εντός έδρας ήττα με 3-1 και μάλιστα από τον έτερο «Δικέφαλο», την ΑΕΚ.

Μια κι ο λόγος για την «Ένωση», υποδέχεται στις 20:30 στο ΟΑΚΑ στο παρθενικό ματς όπου ο Αργύρης Γιαννίκης θα κάτσει στον πάγκο της τον Ατρόμητο. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι... αψεγάδιαστοι στα δύο εντός έδρας ματς τους στο τρέχον πρωτάθλημα . Όχι μόνο έκαναν το δύο στα δύο, αλλά κρατώντας και την εστία τους απαραβίαστη. Αντίθετα οι ουραγοί Περιστεριώτες αγνοούν την επιτυχία, έχοντας την πενιχρή συγκομιδή των δύο πόντων.

Την ίδια ώρα στα Ιωάννινα θα τίθενται αντιμέτωπες οι δύο εναπομείνασες αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο τοπικός ΠΑΣ και ο Ολυμπιακός που θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα μετά το 0-0 στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό. Από τρεις σερί ισοπαλίες (οι δύο με 1-1) προέρχονται οι Γιαννιώτες του Μεταξά, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» εκτός έδρας επικράτησαν και στις δύο εξόδους τους.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής:

Σάββατο (16/10)

Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας Τρίπολης 0-1
(48' Μπαράλες)

Παναθηναϊκός - Ιωνικός 4-1 (6', 38' και 53' Καρλίτος, 55' πέναλτι Παλάσιος - 12' Σάντσες)

Κυριακή (17/10)

ΠΑΟΚ - Βόλος (16:00)

Παναιτωλικός - ΟΦΗ (16:00)

ΑΕΚ - Ατρόμητος (20:30)

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός (20:30)

Δευτέρα (18/10)

Λαμία - Άρης (19:30)

Η βαθμολογία