Ατρόμητος: Δίχως Κυριάκο Παπαδόπουλο και Καρτάλη στο Ο.Α.Κ.Α κόντρα στην ΑΕΚ!

Με τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Αλέξανδρο Καρτάλη απόντες πάει στο Ο.Α.Κ.Α. ο, δίχως νίκη, Ατρόμητος ν' αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Ατρόμητος: Δίχως Κυριάκο Παπαδόπουλο και Καρτάλη στο Ο.Α.Κ.Α κόντρα στην ΑΕΚ!

Ο Ατρόμητος που θα επιχειρήσει κόντρα στην ΑΕΚ να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα της Super League, εκτός των δεδομένων δυσκολιών του αγώνα έχει ν' αντιμετωπίσει και δύο απουσίες

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του Περιστερίου για την αναμέτρηση με την «Ένωση», στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Αλέξανδρος Καρτάλης, οι οποίοι κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την Κυριακάτικη (17/10, 20.30) αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ για την έκτη αγωνιστική με τον τεχνικό της ανακοινώνει τους 21 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, παρότι προπονήθηκε κανονικά, ξανά, δεν είναι μεταξύ αυτών εκτός έχοντας μόλις δύο προπονήσεις, μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί ευρισκόμενος στην Εθνική ομάδα.

Εκτός έμεινε και ο Αλέξανδρος Καρτάλης, καθώς από ένα χτύπημα στις τελευταίες προπονήσεις έχει υποστεί μία κάκωση και κρίθηκε ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Πίριτς, Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκαλβάο, Βασιλαντωνόπουλος, Στρουγκής, Χατζησαΐας, Μαυρομάτης, Κυβρακίδης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Ντένιτς, Νάτσος, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Πισάνο, Σπριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος