ΠΑΣ Γιάννινα: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό - Τα πλάνα του Μεταξά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Η αποστολή και τα πλάνα του Μεταξά.

ΠΑΣ Γιάννινα: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό - Τα πλάνα του Μεταξά

Με την προπόνηση του Σαββάτου (16/10) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο κόουτς Ηρακλής Μεταξάς ανακοίνωσε την αποστολή.

Τα ευχάριστα για τον Ηρακλή Μεταξά έχουν να κάνουν με τις επιστροφές των Μιλιντσεάνου και Γκαρντάφσκι, οι οποίοι μπήκαν στην αποστολή.

Μεταξάς: «Να μπούμε με θάρρος και να παίξουμε με ψυχή με τον Ολυμπιακό»

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ηρακλής Μεταξάς ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής. Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΣ αποτελούν οι: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμπούσπε, Κάργας, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Γκαρντάφσκι, Μπρένερ, Λιάσος, Τριάδης Π., Σνάιντερ, Μορέιρα, Μιλιντσεάνου, Περέα.

Ηρακλής Μεταξάς για το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα δούμε στα μάτια τον Ολυμπιακό»

Όσον αφορά τα πλάνα του κόουτς για τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ο Λοντίγκιν θα είναι όπως όλα δείχνουν στο τέρμα. Στην άμυνα από δεξιά ο Σάλιακας και αριστερά ο Πίρσμαν, με στόπερ τους Κάργα, Εραμούσπε. Αμυντικό χαφ θα δούμε λογικά τον Καραχάλιο, κεντρικό τον Ντομίνγκεθ, στα χαφ από δεξιά τον Σνάιντερ, αριστερά τον Γκαρντάφσκι και στην επίθεση τους Μορέιρα (Μιλιντσεάνου) και Περέα.

Εκτός έμεινε ο Λώλης, ο Αλέξης Τριάδης, ο Πέδρο Κόντε φυσικά αλλά και ο Μίνα μαζί με τον τερματοφύλακα Αθανασίου και τους Κύρκο και Ρίζο.