Επιμένουν οι Τυνήσιοι, πήγε στην προπόνηση ο Μεριά (vid)

Στην Τυνησία συνεχίζονται τα ρεπορτάζ ότι η Σπορτίφ Σφαξιέν επανέρχεται για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ενώ ο παίκτης βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας.

Επιμένουν οι Τυνήσιοι, πήγε στην προπόνηση ο Μεριά (vid)

Από το μεσημέρι της Τετάρτης επανήλθε στην επικαιρότητα το θέμα του Γιασίν Μεριά. Ο ποδοσφαιριστής φέρεται διατεθειμένος να πιέσει τη Σπορτίφ Σφαξιέν να τα βρει με τον Ολυμπιακό και να γίνει η μεταγραφή του που χάλασε με δική της ευθύνη την τελευταία στιγμή.

Από τον Πειραιά εκείνο που προκύπτει είναι πως για τους «ερυθρόλευκους» δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά στο θέμα του Γιασίν Μεριά. Τηρούν στάση αναμονής για τη συγκεκριμένη περίπτωση και παρακολουθούν διακριτικά. Ο υψηλόσωμος στόπερ σήμερα το πρωί εμφανίστηκε στην προπόνηση της ομάδας του.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο σχετικό βίντεο έτυχε θερμής υποδοχής από τους συμπαίκτες του. Το θέμα όμως είναι από εδώ και στο εξής τι γίνεται. Ο παίκτης είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός πως χάλασε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ήθελε πολύ να παίξει στους Πειραιώτες, όμως, οι χειρισμοί της ομάδας του «ναυάγησαν» τη μεταγραφή του.

Στην Τυνησία επιμένουν ότι ο ποδοσφαιριστής κάνει τα πάντα προκειμένου να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος φαίνεται να έχει χαλάσει τη μεταγραφή του στην Αλ Ντουχαΐλ και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ρίξει γέφυρες με τους Πειραιώτες. Οι συμπατριώτες του επιμένουν πως δεν έχει σταματήσει τις επαφές με τον Ολυμπιακό, όμως οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να διατηρούν χαμηλούς τόνους.