Ιωνικός: Με το μυαλό στον Παναθηναϊκό

Στον Ιωνικό συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τα προβλήματα για τον Δημήτρη Σπανό που περιμένει την επιστροφή των διεθνών, Ρομαό και Άοσμαν.

Ιωνικός: Με το μυαλό στον Παναθηναϊκό

Ο Ιωνικός έχει στρέψει την προσοχή του στον Παναθηναϊκό, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Νίκαιας συνέχισε την προετοιμασία της για το Σαββατιάτικο (16/10, 20:30) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνεχίζει ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ενώ κομμάτια της προπόνησης ακολούθησε ο έμπειρος μέσος Χοσέ Κάνιας.

Απόντες από το γήπεδο της Νεάπολης ήταν οι διεθνείς Αλεξίς Ρομαό και Άιας Άοσμαν, οι οποίοι επέστρεψαν στην Ελλάδα και θα μπουν αύριο Πέμπτη (14/10) στις προπονήσεις. Και οι δύο έπαιξαν με Τόγκο και Συρία, αντίστοιχα με τον Άοσμαν μάλιστα να έχει μια ασίστ στην ήττα της ομάδας του με 3-2 από το Λίβανο.

Οι άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ιωνικού δούλεψαν υπό τις οδηγίες του τεχνικού Δημήτρη Σπανού πάνω στην επιθετική τακτική, ανάμεσα τους και ο δεξιός ακραίος αμυντικός Γιώργος Μύγας, ο οποίος ξεπέρασε την ενόχληση που είχε στον τετρακέφαλο και τον κράτησε εκτός προπόνησης την Τρίτη.

Η προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό θα συνεχιστεί αύριο (14/10) με πρωινή προπόνηση, στις 11:00, στο γήπεδο της Νεάπολης.