Θύμα διάρρηξης ο Νορντίν Άμραμπατ (vid)

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής της Super League έπεσε θύμα διάρρηξης. Ο λόγος αυτή τη φορά για τον Νορντίν Άμραμπατ της ΑΕΚ.

Θύμα διάρρηξης ο Νορντίν Άμραμπατ (vid)

Θύμα διάρρηξης στην περιοχή της Σαρωνίδας έπεσε γνωστός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα της Super League. Ο λόγος για τον Νορντίν Άμραμπατ.

Ένας ακόμη Έλληνας ποδοσφαιριστής ομάδας της Super League έπεσε θύμα διάρρηξης. Πρόκειται για 34χρονο Νορντίν Άμραμπατ., ο οποίος παίζει στην ΑΕΚ.

H σπείρα παραβίασε το παράθυρο στη μονοκατοικία στην οποία διαμένει ο ποδοσφαιριστής, έψαξε όλους τους χώρους της οικίας και αφαίρεσε μετρητά και χρυσαφικά.

Σύμφωνα με την αστυνομία την ώρα που έγινε η διάρρηξη ο ποδοσφαιριστής απουσίαζε και αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί κατά την επιστροφή του στο σπίτι του.

Για το περιστατικό διενεργεί έρευνα η Υποδιεύθυνση Ανατολικής Αττικής η οποία έχει πάρει κατάθεση από τον ποδοσφαιριστή ο οποίος περιέγραψε στους αστυνομικούς τα κλοπιμαία που αφαιρέθηκαν ενώ ερευνήθηκαν όλοι οι χώροι για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Στο σπίτι του 34χρονου άσου της ΑΕΚ εισέβαλαν το βράδυ του Σαββάτου άγνωστος ή άγνωστοι και του πήραν μετρητά που είχε, αλλά και χρυσαφικά μεγάλης αξίας. Οι ληστές μπήκαν από ένα παράθυρο, ενώ ο παίκτης της ομάδας της ΑΕΚ δεν βρισκόταν σπίτι του εκείνη την ώρα.