ΑΕΚ: Πιθανότατα με υπηρεσιακό τον Παναγιωτάρα στον πάγκο κόντρα στον Ατρόμητο

Η ΑΕΚ βρίσκεται σ΄ αναζήτηση του διαδόχου του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά επειδή μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα προλάβει να το βρει έως το προσεχές ματς με τον Ατρόμητο (17/10), στο ΟΑΚΑ, το πιθανότερο είναι ότι ο βοηθός του Σέρβου Νίκος Παναγιωτάρας να κάτσει στην άκρη του πάγκου.

ΑΕΚ: Πιθανότατα με υπηρεσιακό τον Παναγιωτάρα στον πάγκο κόντρα στον Ατρόμητο

Υπό τις οδηγίες του Νίκου Παναγιωτάρα διεξήχθη η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ μετά το «διαζύγιο» με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και ο βοηθός του Σέρβου τεχνικού είναι ο επικρατέστερος να κάτσει, ως υπηρεσιακός, στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» στο προσεχές ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League με τον Ατρόμητο (17/10) στο ΟΑΚΑ.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ είναι σε διαδικασία ανεύρεσης του διαδόχου του Μιλόγεβιτς (με τα ονόματα των Γιαννίκη, Δώνη και Ουζουνίδη να έχουν κυκλοφορήσει από το βράδυ της Παρασκευής, αλλά ν' αναζητείται και προπονητής στο εξωτερικό με εκείνο του Πογέτ να επανέρχεται...) αλλά μόνο σίγουρο δεν είναι ότι έως την προσεχή Κυριακή θα έχουν τελεσφορήσει οι προσπάθειες τους.

Παρότι από την ΑΕΚ στο ξεκίνημα της σεζόν είχε «διαρρεύσει» δυσφορία για τον Μιλόγεβιτς - ειδικά μετά το 3-3 με τον ΟΦΗ (από 0-3 στο 78') και την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ - δεν ήταν έτοιμοι για τις εξελίξεις που προέκυψαν μετά την πρόταση, για εκείνον, από την Σ. Αραβία και δεν έχουν σκοπό να επιλέξουν βιαστικά για να μην κάνουν κι άλλη αλλαγή μεσούσης της σεζόν...

Αποχαιρέτησε τους παίκτες στα Σπάτα ο Μιλόγεβιτς

Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, στα Σπάτα βρέθηκε σήμερα (11.00) και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος αποχαιρέτησε τους παίκτες αλλά και τους υπόλοιπους πρώην συνεργάτες του, μιλώντας με πολύ θερμά λόγια για τη συμπεριφορά τους και το κλίμα στα αποδυτήρια όλο αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα ο Μιλόγεβιτς ανέφερε στους παίκτες: «Σαν ποδοσφαιριστές η αξία σας είναι δεδομένη, και το μέλλον σας εγγυημένο αλλά σας ευχαριστώ κυρίως ως ανθρώπους για την καταπληκτική συνεργασία και τη συμπεριφορά σας».

Από την πλευρά της διοίκησης μίλησε ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος ανέφερε στον Σέρβο τεχνικό μεταξύ άλλων: «Το ποδόσφαιρο είναι αποφάσεις και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις. Σε ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα».