Μιλόγεβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ: «Το μέλλον σας είναι εγγυημένο»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρέθηκε στα Σπάτα και αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Τι είπε ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Μιλόγεβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ: «Το μέλλον σας είναι εγγυημένο»

Ξαφνικά το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ήταν μία αιφνίδια απόφαση της διοίκησης των "κιτρινόμαυρων" και ο Σέρβος τεχνικός αποτελεί παρελθόν.

Το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Μιλόγεβιτς και οι Γιαννίκης, Δώνης

Ο 51χρονος κόουτς το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ προκειμένου να αποχαιρετίσει τους μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστές του. Ο Μιλόγεβιτς μίλησε με όμορφα λόγια για τους παίκτες του και για το κλίμα που υπήρχε στην ομάδα.

«Σαν ποδοσφαιριστές η αξία σας είναι δεδομένη, και το μέλλον σας εγγυημένο, αλλά σας ευχαριστώ κυρίως ως ανθρώπους για την καταπληκτική συνεργασία και τη συμπεριφορά σας», είπε ο Μιλόγεβιτς στους ποδοσφαιριστές του.

Τέλος ο Μιλόγεβιτς από την ΑΕΚ

Στα Σπάτα βρέθηκε και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος ευχαρίστησε τον Μιλόγεβιτς. «Το ποδόσφαιρο είναι αποφάσεις και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις. Σε ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα», ανέφερε ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ ενημέρωσε τους παίκτες ότι οι προπονήσεις από εδώ και στο εξής θα πραγματοποιούνται υπό τις οδηγίες του Νίκου Παναγιωτάρα. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.