Το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Μιλόγεβιτς και οι Γιαννίκης, Δώνης

Γιατί η ΑΕΚ έλυσε τη συνεργασία της με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και ποια η επόμενη μέρα για τον "κιτρινόμαυρο" πάγκο.

Το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Μιλόγεβιτς και οι Γιαννίκης, Δώνης

Και ξαφνικά το βράδυ της Παρασκευής η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος προπονητής έμεινε λίγους μήνες στον πάγκο των "κιτρινόμαυρων" και το ξεκίνημα στη σεζόν δεν ήταν αυτό που ήθελε το κλαμπ, αλλά και ο ίδιος.

Τέλος ο Μιλόγεβιτς από την ΑΕΚ

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ και πολύ περισσότερο η εικόνα της ΑΕΚ σε εκείνο το ματς δημιούργησαν πολύ μεγάλη πίεση στον Μιλόγεβιτς, ενώ παράλληλα έντονη ήταν και αμφισβήτηση, αφού είχε προηγηθεί κι εκείνο το 3-3 με τον ΟΦΗ.

Την Παρασκευή το απόγευμα υπήρξε δημοσίευμα από την πατρίδα του 51χρονου προπονητή σύμφωνα με το οποίο ενδιαφερόταν για εκείνον ομάδα από τη Σαουδική Αραβία. Λίγη ώρα μετά ήρθε η ανακοίνωση της ΑΕΚ για να επισημοποιήσει το διαζύγιο των δύο πλευρών. Βέβαια όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις ήταν σε θέση να ξέρουν ότι τα τελευταία 24ώρα υπήρχαν διεργασίες στο θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ, ενώ και ο ίδιος δεν άντεχε τη μεγάλη πίεση.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει την ΠΑΕ ΑΕΚ να έχει βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην τεχνική της ηγεσία. Στόχος είναι μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας ο άνθρωπος που θα πάρει τη θέση του Σέρβου να βρίσκεται στα Σπάτα και να πιάσει δουλειά.

Ο πρώτος στόχος είναι ο Αργύρης Γιαννίκης. Στον Έλληνα τεχνικό έχει εκτιμηθεί η πολύ καλή δουλειά που έκανε πέρσι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το όνομα του είχε ακουστεί και το περασμένο καλοκαίρι. Στη λίστα των "κιτρινόμαυρων" υπάρχει επίσης και ο Γιώργος Δώνης που κυκλοφορεί ελεύθερος.