Άρης: Νέο συμβόλαιο ο Μαντσίνι έως το 2024

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη και θα είναι παίκτης του έως το 2024.

Άρης: Νέο συμβόλαιο ο Μαντσίνι έως το 2024

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Άρη και θα είναι ποδοσφαιριστής του έως το 2024. Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή με τον οποίο θα συνεχίσει μαζί γι' ακόμα δύο χρόνια.

Η προηγούμενη συμφωνία των δύο πλευρών ολοκληρωνόταν το 2022 κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης από τον Ιανουάριο θα μπορούσε να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμούσε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Daniel Mancini για άλλα δύο χρόνια.

Ο 24χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το 2024.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με τον ΑΡΗ για αλλά δύο χρόνια. Αποδέχτηκα αμέσως την πρόταση του κ. Καρυπίδη γιατί νιώθω πλέον τον ΑΡΗ σαν το σπίτι μου. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα δίνω το 100% και αυτό υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να κάνω.

Η ομάδα και ο κόσμος με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα κι αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα. Οι φιλοδοξίες μου συμβαδίζουν με τους στόχους του ΑΡΗ και είμαι βέβαιος ότι θα τους εκπληρώσουμε.

Με σκληρή δουλειά και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας πιστεύω ότι η ομάδα θα συνεχίσει να μεγαλώνει κάθε χρόνο και όλοι μαζί να κατακτήσουμε τους στόχους μας. VAMOS ARIS!", ήταν η δήλωση του Daniel Mancini στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας».